Glas Javnosti

Tamara je NAJBOGATIJA SRPSKA NASLEDNICA I IMA VILU SA 57 SOBA: Živi kao kraljica, a prve komšije su joj princ Vilijam i Kejt Midlton

Svet
Autor: Glas javnosti

Znamo da bogati i slavne vole da se počaste skupocenom nekretninom. A mnoge njihova imanja oduševljavaju i izazivaju ljubomoru. Jedno od takvih je i vila Tamare Eklston u najprestižnijoj ulici u Londonu. Bogata naslednica je više puta pominjala svoj dom, a o njemu se mnogo toga i zna-i prilično bode oči!

Vila Tamare Eklston smeštena je u Kensington Gardenu u Londonu, koja važi za najskuplju ulicu britanske prestonice.

Luksuzni dom ćerke Bernija Eklstona, bivšeg izvršnog direktora Formule 1 i Slavice Radić, procenjen je na neverovatnih 232 miliona funti, odnosno 307 miliona dolara.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)


Ova vila ima 57 soba, a Tamara je svojevremeno izjavila da njen suprug Džej Rutland, ćerka Sofija i ona praktično koriste samo njihove spavaće sobe, dnevni boravak i kuhinju.

Tamara i njena sestra Petra su naslednice ogromnog bogatstva Bernija Eklstona, a i njihova majka Slavica Radić može da se pohvali pozamašnom imovinom. Ona je posle razvoda od Eklstona 2009. godine postala jedna od najbogatijih žena sveta, a pretpostavlja se da je dobila 3 milijarde dolara.

Tamarin dom je izgrađen 1900. godine i prostire se na četiri sprata, plus dodatna dva koji su u podrumu. Vrednost ove kuće gotovo je utrostručena nakon dvogodišnjeg procesa renoviranja koje je završeno 2013. godine.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)

 

U okviru kuće nalazi se i trpezarija koja može da primi veliki broj gostiju, kao i dečija soba male Sofije čiji je dekor inspirisan filmom Frozen.

U slobodno vreme porodica Eklston se opušta u bazenu ili parnom kupatilu koji se takođe nalaze unutar kuće.

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели Tamara Ecclestone Rutland (@tamaraecclestoneofficial)


Tamara često deli svoje fotografije, a na njima se vidi da živi kraljevski život, a to ni ne čudi jer se luksuzna kuća nalazi u istoj ulici gde i mnogobrojne rezidencije ambasada, dok je baš preko nje kuća vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Podsetimo se da je dom bogate naslednice prošle godine bio opljačkan.

-Osećam se traumatizovano, zlostavljano i nesigurno u vlastitom domu. Posebno mi je teško što znam da su ti ljudi bili u svakoj mojoj sobi i da je jedan od njih još uvek na slobodi. Takođe, osećam i veliku nelagodu od misli šta bi bilo da smo te noći bili kod kuće, ispričala je Tamara tada za Jutarnji list.

Glas javnosti/B01S


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR