Glas Javnosti

NATOVCI SU DRSKE NIŠTARIJE, SVE SMATRAJU ZA TOTALNE BUDALE! Medvedev upozorava EU: Vaši "mirovnjaci" u Ukrajini biće legitimna meta

Svet
Autor: Glas javnosti

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev izjavio je da ukoliko zemlje EU pošalju takozvane „mirovnjake“ u Ukrajinu bez saglasnosti Rusije, oni će se smatrati neprijateljskim i predstavljaće legitimnu metu za Oružane snage Rusije.

Natovci ne samo da su drske ništarije koje su odlepile od svoje pohlepe i bezobrazluka, već i sve ostale smatraju za totalne budale. I cinično se osmehujući nude svoje mirovne usluge.

Njihove prave namere su jasne – da na liniji razdvajanja uspostave mir koji im odgovara s pozicije sile. Hoće da uvedu svoje mirovne snage u Ukrajinu sa automatima i na tenkovima, u nekakvim plavim šlemovima sa žutim zvezdama.

Kako se to završava pokazuje istorijat operacija koje su sprovele SAD i njihovi saveznici u raznim regionima sveta. Tragedije Koreje, Vijetnama, Jugoslavije, Iraka, Avganistana, mnogih afričkih zemalja…“, napisao je Medvedev.

  • Prema njegovim rečima, takozvane „mirovne snage NATO-a“ jednostavno nameravaju da stupe u sukob na strani Ukrajine i „tako pokrenu treći svetski rat kojeg se na rečima toliko plaše“.


- Očigledno je da su takvi mirovnjaci naši direktni neprijatelji. Vuci u jagnjećoj koži. Oni će biti legitimna meta za naše oružane snage ako budu raspoređeni na prvoj liniji sa oružjem u rukama bez saglasnosti Rusije i ako nam budu predstavljali direktnu pretnju - napisao je Medvedev na Telegramu.

Po njegovom mišljenju, ti „mirovnjaci“ treba da budu nemilosrdno uništeni, pošto je reč o „vojnicima neprijatelja“.

- Oni su borci, a ne mirotvorci. I oni će ginuti u borbenim dejstvima. Da li je Evropa spremna za dugi niz kovčega svojih mirovnjaka? - upitao je na kraju Medvedev.

Ranije je premijer Mađarske Viktor Orban izjavio da će zemlje Evropske unije uskoro pokrenuti temu koju su ranije izbegavali – temu o slanju „snaga mirovnog karaktera“ u Ukrajinu. Portparol Kremlja Dmitrij Peskov je poručio da je razmatranje mogućnosti raspoređivanja "mirotvoraca" u Ukrajini potencijalno veoma opasna tema. Zvaničnici EU još se nisu izjasnili o slanju "mirotvoraca" u Ukrajinu.

Glas javnosti/Sputnjik

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR