Glas Javnosti

VUČIĆ U UŽICU: Obilaznica gotova do 2024, važna za Srbiju i Zlatiborski okrug

Politika
Autor: Glas javnosti

Srpska napredna stranka održava danas u Užicu u Sportskoj dvorani „Veliki park“ predizborni skup, na kojem govori predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Predsednik Srpske napredne stranke svoje obraćanje započeo je iskazivanjem zahvalnosti svima okupljenima.

"Ovde smo krenuli radove oko obilaznice, završićemo do 2024. godine. Važna je ne samo zbog povezivanja Užica sa drugim delovima zemlje, već i zbog čistog vazduha i zbog bezbednosti dece, da možemo dalje da razvijamo putnu mrežu u zlatiborskom okrugu", rekao je Vučić.

"Dobili smo ponudu za tunel ispod Kadinjače, cena je ogromna, ali ćemo to morati da uradimo, jer ćemo tako i Tara i cela Bajina Bašta biti privlčanija za ljude. Taj ugovor će biti uskoro potpisan. To je ogroman novac, ali ovog projekta se nećmo odreći", poručio je Vučić.

Sportska dvorana „Veliki park“ puna je naroda koji je stigao da dočeka predsednika.


Na samom početku mitinga izvedena je himna Bože pravde.

Okupljenima se obratio Đorđe Dabić, član predsedništva Srpske napredne stranke i kadnidan za narodnog poslanika.

"Ovde smo imali decenije neulaganja u ovaj kraj do dolaska na vlast predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke", naveo je on.

Obratila se i članica Predsedništva srpske napredne stranke i kandidatkinja za narodnog poslanika Milica Nikolić.


"Moramo podržati jedinog koji može da čuva naš mir i našu stabilnost. Hvala predsedniče za sve što radite za Užice, Požegu, Priboj i svaku opštinu u Zlatiborskom okrugu", navela je ona.

Na mitingu govori i ministar Nikola Selaković.

On se osvnruo na sve krize koje je Srbija uposlednjoj deceniji savladala.

"Pozovite sve na 3. aprila izađu na izbore i da preko 65 odsto glasamo za Aleksandra Vučića. Mnogo je važno da ne bude tanka pobeda, odnosno što kažu južnjaci tanka rakija", poručio je Užičanima Selaković, prenosi B92.

"Najveći spomenik Milošu Velikom podigao je Aleksandar Vučić posle 200 godin, i to je auto-put Miloš Veliki do Užica", istakao je Selaković.

Kako je naveo, danas je Srbija na velikom ispitu, ali na čelu ima onoga ko je uvek sve ispite sa najvišom ocenom polagao.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od sanja u 26.03.2022 16:46:10 h
     0 
Vucicu, tvoja obecanja ludom radovanja.