Glas Javnosti

Aleksandar Vučić: Svakoga dana slušam uvrede na svoj račun, dele ljude na glupe i pametne

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se naciji kao gost emisije "Direktno sa Minjom Miletić" na Euronews.

Vučić govori o svim aktuelnim temama - situaciji na KiM, ratnim sukobima u Ukrajini i njegovom uticaju na Srbiju, predstojećim izborima zakazanim za 3. april...

Na pitanje voditeljke zašto nije dolazio na televiziju na kojoj je prethodno radila (N1), Vučić je rekao da nije ni znao da je pozivan, pa dodao:



"Svakoga dana slušam uvrede na svoj račun. Dele ljude na glupe i pametne, kao da samo pametni treba da gostuju. Uvek sam razmišljao da li sam pogrešio. Imao sam i lični razlog, iako sam uvek bežao od ličnih razloga, a tamo da sam otišao osećao bih se posramljenim pred sopstvenom decom, jer su oni stalna tema. Optužena su za najteže moguće stvari i veoma loše bih se osećao da pogledam Danila, Milicu i Vukana da sam otišao na tu televiziju".

"Navikao sam da trpim udarce i ako želite da uđete u politički ring, nemojte da ulazite ako mislite da ćete samo da zadajete udarce. Zadaju se i udarci ispod pojasa, ni to nije problem, sudija prekine borbu. Ali niko nema pravo da troje dece veže u tri ugla u ringu i udara".

"Imam kontra pitanje. Imate dete... Ako vam neko dolazi 20 godina u kuću na rođendan detetu i onda okači sliku tog deteta sa kriminalcem, da li biste mu gostovali?"

O SITUACIJI NA KiM

"Vidi veliku napetost kod naših ljudi na Kosovu i Metohiji".

"Znamo da je Kurti smenio Ljiljanu Stevanović. Znamo da su hteli danas da smene i šestoricu iz policije, pa su odustali pod pritiskom Kvinte".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR