Glas Javnosti

Vučić: Žao mi je što lično nisam upravljao bagerom koji je rušio udžerice u Savamali!

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije je odgovarao na pitanja u vezi sa aferama koje su pratile njegovu vlast, ali i ostale pripadnike njegove stranke.

Gostujući na Euronews televiziji, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dotakao se i projekta "Beograd na vodi", rekavši da je ponosan na sve što su uradili, ali i "da mu je žao što lično nije upravljao bagerom koji je rušio udžerice u Savamali".

„Žao mi je što nisam lično tokom dana upravljao bagerom koji bi one udžerice i straćare skolonio sa tog mesta“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja u emisiji „Direktno sa Minjom Miletić“, na televiziji Euronews.Vučić je odgovarao na pitanja u vezi sa aferama koje su pratile njegovu vlast, ali i ostale pripadnike njegove stranke.

„To bi bio pravi doprinos predsednika Vlade ili predsednika Republike napretku zemlje. Neretko sam bio bludožer u ovoj zemlji, radio sam ono što niko nije smeo. Žao mi je što nisam bio upoznat sa time inače bih sam seo u 12 sati pre podne i to bih obavio“, naveo je Vučić.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR