Glas Javnosti

DOKTOR ZLATAN ELEK: Srpska lista će biti stožer oko koga će se okupljati srpski narod na Kosovu i Metohiji

Politika
Autor: Glas javnosti

Na današnjoj sednici Skupštine održanoj u sedištu stranke u Kosovskoj Mitrovici, za novog predsednika Srpske liste jednoglasno je izabran dr Zlatan Elek, saopšteno je iz te stranke.

Kako se navodi u saopštenju, Elek, koji na mesto predsednika dolazi umesto Gorana Rakića, tom prilikom je izrazio zahvalnost delegatima Srpske liste na podršci, poverenju i časti koja mu je ukazana.

Ujedno je zahvalio i prethodnom rukovodstvu Srpske liste na zalaganju koje su pokazali u borbi za interese srpskog naroda u izuzetno složenim okolnostima.

Elek je, kako se navodi u saopštenju, istakao da će “Srpska lista i u narednom periodu biti stožer oko koga će se okupljati srpski narod na Kosovu i Metohiji, kao i da će sve važne političke odluke uvek donositi u koordinaciji sa zvaničnim Beogradom, a u interesu čitavog srpskog naroda čuvajući preko potrebno jedinstvo”.


Na današnjoj sednici na mesto potpredsednika Srpske liste izabrani su Dragiša Milović, Ivan Zaporožac, Tanja Vujović, Dragana Antonijević i Dalibor Jevtić.

Za članove predsedništva Srpske liste izabrani su Gordana Savić, Srđan Popović, Srđan Vulović, Nemanja Biševac, Slavko Simić, Ivan Todosijević, Verica Ćeranić, Siniša Lazić i Saša Milošević.


Glas javnosti/D01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR