Glas Javnosti

ŠOKANTAN OBRT NA POMOLU! Branimir Nestorović: Nećemo sa „Srbijom protiv nasilja“, moguća podrška Vučiću

Politika
Autor: Glas javnosti

Nosilac liste „Mi glas iz naroda“ Branimir Nestorović izjavio je da on i njegovi saborci iz istoimenog pokreta sigurno neće biti ni u kakvoj koaliciji i dogovoru sa „Srbijom protiv nasilja“, dodajući – „vidite šta rade sada posle izbora, kao da prave atmosferu Majdana“.

„Sačekaćemo konačne rezultate, ne bismo išli ni s kim u koaliciju, jer smo se tako na početku dogovorili“, rekao je Nestorović.

Dodao je da će osnivači pokreta, njih 11, „ovih dana da se sastane i da glasa, pa ćemo da vidimo da li da budemo manjinska podrška SNS i SPS za neke konkretne predloge“.




„Mi jesmo opozicija, ali nismo opozicija svemu. Ukoliko bi u gradskoj Skupštini bilo dobrih predloga, ili ako bi se u republičkom parlamentu glasalo za Rezoluciju o Kosovu koja je u interesu države naravno da bismo to podržali“, naveo je Nestorović.

Jedan od osnivača tog pokreta Aleksandar Pavić izjavio je da su sad jedine dve opcije koje mogu da budu u igri – saradnja sa listom „Srbija ne sme da stane“, ili novi izbori u Beogradu.

Glas javnosti/B01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR