Glas Javnosti

OD BRANIMIRA NESTOROVIĆA ZAVISI FORMIRANJE VLASTI U BEOGRADU: Ova dva faktora će odlučiti!

Politika
Autor: Glas javnosti

Od liste "Mi - glas iz naroda" zavisiće formiranje gradske vlasti, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Doktor Branimir Nestorović predvodi listu "Mi - Glas iz naroda", koja će po svemu sudeći imati 13 poslaničkih mandata u predstojećem sazivu Narodne skupštine i mogla bi da ima odlučujući uticaj na formiranje vlasti u Gradu Beogradu.

To je potvrdio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Srbija ne sme da stane je prva, pobednička lista u Beogradu, sa 38,5 procenata glasova, drugoplasirana lista na 35 odsto je Srbija protiv nasilja, trećeplasirani je na 6 odsto, NADA, a zatim na 5,4 odsto Socijalistička partija Srbije i 5,1 Nestorović.

Zato kažem da se neće znati ko će da formira vlast u Beogradu, iako sam siguran da će gradonačelnik biti Aleksandar Šapić, ali to je ono što ja mislim.
 

(Foto: Jutjub)

Očigledno je da u ovom trenutku to zavisi od dva faktora. Jedan je - na čiju i sa kim će želeti da formira većinu profesor Nestorović, jer on ima šest mandata. Ako bi išao na stranu Šapića i socijalista, to bi bilo 59, a ako bi išao sa svima drugima, to bi bilo 57 na 53, ili možda 56 na 54.

Kod nas nema ništa da se krije, sve uvek kažemo. Dveri i Zavetnici su na ovom uzorku 2,8 odsto i to može da bude faktor koji menja stvari. narodna stranka je napravila vrlo dobar rezultat, ali nedovojlan za ulazak u gradski parlament"

Branimir Nestorović je srpski političar, pedijatar, pnemumolog i alergolog, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Beogradu u penziji, koji je postao popularan za vreme pandemije korona virusa, kada je delio kontroverzne stavove, poput one da je korona-virus "najsmešniji virus koji postoji samo na Fejsbuku", pa do mnogih drugih netačnih tvrdnji o virus, vakcinama, raku i slično.



Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR