Glas Javnosti

NESTOROVIĆ ŠOKIRAO: Nećemo podržati ni jednu stranu, biće novih izbora verovatno brzo!

Politika
Autor: Glas javnosti

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" doktor Branimir Nestorović rekao je na konferenciji za medije u izbornom štabu te liste da je taj pokret postao relevantna politička snaga i da neće praviti koalicione sporazume u Beogradu. On je dodao da "mora da razočara" predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Branimir Nestorović je rekao da je lista koju je predvodio najveće iznenađenje na izborima

- Mogu da obećam da nećemo izneveriti ljude koji su glasali za nas. Računamo da ćemo rasti i da ćemo za izvestan period postati dominantna politička snaga u Srbiji - rekao je Nestorović.

On je po pitanju izbora u Beogradu rekao da taj pokret ne razmišlja o koaliciji i da će podržati svaki konstruktivan predlog u Skupštini grada.

- Mislim da će biti jako teško formirati gradsku vlast. Biće novih izbora verovatno brzo. Mi nećemo podržati ni jednu stranu - naglasio je on.

On se na društvenoj mreži X zahvalio Srbiji.



Zahvalio se svima na kraju.

- Pre 40 dana nismo imali ništa, znači bez novca, bez igde ičega, bez infrastrukture - rekao je Nestorović i dodao su postigli ogroman uspeh.

- Mislim da ovo niko nikada nije uradio u Srbiji - smatra on.

Poručio je da neće trgovati i da nemaju koalicioni potencijal.

- Bilo bi glupo da ovu narodnu energiju koja je uložena u nas izneverimo na prvom koraku - naglasio je dr Nestorović.

Prema preliminarnim rezultatima koje je objavio CeSID, lista "Mi – Glas iz naroda" dobila je podršku 4,8 odsto izašlih birača.



Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR