Glas Javnosti

POGORŠALO SE ZDRAVSTVENO STANJE GENERALA MLADIĆA! Sin Darko poručuje: Tražićemo da ga pregledaju SRPSKI LEKARI

Politika
Autor: Glas javnosti

Zdravstveno stanje generala Ratka Mladića se pogoršalo i odbrana će tražiti da ga pregledaju srpski lekari s obzirom na to da se u Holandiji popuštaju epidemiološke mere, rekao je generalov sin Darko Mladić.

Darko Mladić kaže da poslednji izveštaj koji je dostavljen porodici ukazuje da se zdravlje njegovog oca objektivno pogoršalo, iako on to ničim ne pokazuje.

- Pogoršanje je vezano za srčane probleme i za šećer. To je ono što smo dobili kao izveštaj. Samo se nadam da su prilagodili lečenje toj novoj situaciji - rekao je Darko Mladić.


On je dodao da epidemiološke mere u Holandiji popuštaju i da će videti postoji li mogućnost da srpski lekari pregledaju generala.

- U komunikaciji sa Sekretarijatom u Hagu ćemo videti da li je to sada postalo moguće - rekao je Darko Mladić.


On kaže da general Mladić, i pored značajno pogoršanog zdravstvenog stanja i drugih ograničenja, prati sve što se dešava u BiH, uključujući i protest porodica stradalih srednjeg Podrinja pred Tužilaštvom i Sudom BiH i svim srcem je uz njih.

- On je uvek i u toku rata bio uz naše žrtve, koje su zanemarene i nisu nikada mogle da vide pravu pravdu za one koji su počinili zločin. Toliko zlo su naneli srpskom narodu u BiH, u ovom konkretnom slučaju u Podrinju. Nisu osuđeni, iako se zna ko su. Slobodno se šetaju i provociraju - rekao je Darko Mladić za Srnu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR