Glas Javnosti

INCIDENT SE DOGODIO, ALI... Oglasili se iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" - direktor u pijanom stanju psovao koleginicu (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Povodom video snimka koji se pojavio na Tviteru, na kom se vidi kako direktor Sektora za odnose sa javnošću Goran Kozić napada koleginicu oglasili su se iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

U zvaničnom saopštenju oni navode da do incidenta jeste došlo, ali ne juče, na 8. mart, Dan žena, kako su to preneli pojedini mediji, već još u februaru.

- Obaveštavamo javnost da su neistinite informacije koje su preneli pojedini mediji, da je juče 08. marta 2022. godine, na Međunarodni dan žena, u prostorijama našeg preduzeća došlo do incidenta u kome je direktor Sektora za odnose sa javnošću Goran Kozić napao koleginicu - navodi se u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i dodaju:


- Ovaj incident dogodio se 09. februara 2022. godine, a na lice mesta odmah su izašle kolege iz Sektora bezbednosti JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", a o svemu je odmah obaveštena i policija. Istog dana je Goran Kozić udaljen sa radnog mesta, protiv njega je odmah pokrenut disciplinski postupak i preduzete su sve mere u skladu sa zakonom - navodi se u saopštenju.



U skladu sa Zakonom o radu, Pravilnikom o radu i Kolektivnim ugovorom, formirana je Komisija za utvrđivanje činjeničnog stanja u kojoj su i predstavnici oba reprezentativna sindikata Preduzeća, a u toku je prikupljanje izjava svih učesnika i očevidaca ovog incidenta.


JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" izražava duboko žaljenje zbog ovog događaja i naglašava da će nam bezbednost i dobrobit svih zaposlenih, kao i do sada, uvek biti na prvom mestu, kao i da će protiv odgovornih biti preduzete sve mere u skladu sa zakonom, ističu i zaključuju:

- JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" najoštrije osuđuje svaku vrstu nasilja, a posebno nasilje nad ženama i ima nultu toleranciju na ovakvu pojavu u preduzeću i u društvu".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR