Glas Javnosti

DIREKTOR BEOGRADSKOG VODOVODA MRTAV PIJAN NAPAO SEKRETARICU: Izađi napolje, kur*o jedna (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Na društvenoj mreži Tviter Željko Veselinović, predsednik Udruženih sindikata Srbije "Sloga", obajavio je video snimak na kome se vidi Goran Kozić, izvršni direktor Vodovoda, kako danas, na 8. mart, u alkoholisanom stanju napada sekretaricu i naziva je "kurvom".

Naime, u saopštenju Sloga" navodi da je Kozić 8. marta u alkoholisanom stanju napao sekretaricu, nasilnički je izbacio iz kancelarije, vređao rečima “kurvo, jedna” i lomio stvari.

- Zahtevamo od nadležnog tužilaštva i policije da odmah reaguju i saslušaju sve svedoke događaja, a nakon toga i adekvatno kazne. Pozivamo celokupnu srpsku javnost, posebno novinarska udruženja da javno osude nasilničko i bahato ponašanje Gorana Kozića, kadra SNS koji nastavlja da promoviše prostakluk, posebno na današnji dan koji se širom sveta i kod nas u Srbiji obeležava kao dan promovisanja ravnopravnosti i unapređenja ženskih prava.


Kozić je više puta prijavljivan od strane koleginica zbog uznemiravanja. Devedesetih godina, u vreme Miloševića, bio je zaposlen u Politici, najstarijoj medijskoj kući na Balkanu, gde je uređivao rubriku "Odjeci i reagovanja", koju su čitaoci sa zgražanjem nazivali "krici i jauci".



U žiži javnosti po svom primitivizmu je izbio 2018. godine kao savetnik glavnog i odgovornog urednika Ilustrovane politike sa naslovnom stranicom i tekstom „Verane, Verane, MAMOGRAFU jedan“, zbog čega je iste godine u decembru mesecu na zahtev predsednika Srbije podneo ostavku - zaključuje se u saopštenju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR