Glas Javnosti

ALBANCI RAZAPINJU LAŽNOG "PREMIJERA": Kurti radi i obećava sve za glasove, prevario je one koji su mu verovali

Politika
Autor: Glas javnosti

Poslanica Alijanse za budućnost Kosova Aljbana Bitići izjavila je da kosovski premijer Aljbin Kurti radi i obećava sve za glasove i da je prevario one koji su mu verovali.

Bitići je povodom najave Kurtija o tome da će uskoro Vlada usvojiti Nacrt zakona o građanskom zakoniku, kojim će biti dozvoljeni istopolni brakovi, rekla da je poznato da kosovski premijer radi sve za glasove.

„Premijer Kurti je već poznat po tome da za glasove sve radi, sve izjavljuje, sve obećava. Prevario je one koji su mu verovali, posebno muslimanske vernike čije je glasove dobio i koji tako nešto sigurno ne prihvataju, a za njih je to svakako razočaravajuće.

Ali, s druge strane, dobro je što se ova skidanja maski dešavaju da vidimo ko su ljudi koji nas vode i da im ne damo tu priliku u budućnosti“, izjavila je ona.


Ona je dalje rekla da Kurti nema podršku svoje stranke i da ABK neće glasati za pomenuti Nacrt zakona, a da ne vidi izmene u njemu.

„Čak i o Građanskom zakoniku i njegovim izjavama da će ga doneti u skorije vreme, to su ništa drugo do prazne reči jer on, pre svega, nema podršku ni unutar svoje stranke. Izjavili smo da bez izmena koje smo zatražili nećemo glasati za ovaj nacrt zakona“, zaključila je Bitići.

Glas javnosti/Kosovo onlajn

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR