Glas Javnosti

TOTALNI OSVAJAČKI POHOD AMERIKE I ZAPADA: Oni koji su BOMBARDOVALI SRBIJU zahtevaju da se Beograd odrekne Rusije

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Došao je taj trenutak. Trenutak da Srbija odbrani svoju suverenost, neutralnost i dostojanstvo. Trenutak da Srbija izabere sebe umesto samouništenja. Došao je dan u kome Srbija bira svoju budućnost.

Zvaničnom Beogradu isporučen je definitivni i gotovo ultimativni zahtev Zapada da se potpuno odrekne Rusije.

Po sistemu — ili ste sa nama ili protiv nas — evroatlantski centri zahtevaju od Srbije da osudi specijalnu akciju Rusije u Donbasu i da se pridruži Zapadnim sankcijama protiv Moskve.

Da se Srbija odrekne najbližeg saveznika u međunarodnoj areni, da se odrekne države koja neodustajno i svuda brani njenu teritorijalnu celovitost, da se odrekne zemlje koja je sprečila da se Srbima na čelo utisne žig genocidnog naroda.

Cilj SAD i NATO je da se ceo svet okrene protiv Ruske federacije

Oni koji su Srbiju bombardovali i oteli joj 16 odsto teritorije, zahtevaju da se Beograd odrekne Rusije koja joj je najjača poluga u odbrani svoje duhovne i nacionalne postojbine — Kosova i Metohije.

Zahtevaju da se odrekne sebe i svoje istorije. Da se ritualno uništi.



Na delu je — totalni osvajački pohod Amerike i Zapadnih saveznika da se kriza u Ukrajini i Donbasu iskoristi za to da se ceo svet okrene protiv Ruske federacije.

Apsolutnom medijskom agresijom, ofanzivom laži i desantom podmetačina, evroatlantska Imperija furiozno i bez kompromisa nasilno nameće mantru o „ruskom zlu“.

Kao u šekspirovskim obrtima, rušioci i gazitelji svih temelja međunarodnog prava, maskirani sada u tobožnje njegove branioce, prave avet od Rusije koja je godinama dosledno i uporno insistirala na odbrani međunarodnog poretka.


NATO svoj veliki poraz želi da pretvori u lažnu pobedu

Pošto su potpirili vatru u Ukrajini, uništili i spalili sve mirovne sporazume i prinudili Rusiju na golu odbranu sopstvenog naroda, NATO „stratezi“ su rešili da i taj svoj veliki poraz pretvore u lažnu pobedu.

Kao pijani siledžija koji je potpuno ostao bez snage da časno razgovara, da drži reč i viteški obara ruke, NATO je krenuo da na silu „uteruje ljubav“ slabijih od sebe. Da kupuje lojalnost. Da prosi za poltronstvo. Da ucenjuje kako bi mu se uzvratilo prijateljstvo i savezništvo.



Važno poprište gde Alijansa insistira na bespogovornom podaništvu i bezuslovnoj antiruskoj poziciji je upravo trusni i užareni Zapadni Balkan.

I jedan jedini narod koji tu još odoleva cunamiju jednoumlja u kom svi štreberski i istim formulacijama osuđuju Rusiju, jesu Srbi u Srbiji i Republici Srpskoj.

I zato je NATO osvajačima važno da hitno, neodložno i bez ostavljanja manevarskog prostora — slomi Beograd.



Zato im je važno da iskoriste gužvu i da zaokruže i definitivno prisvoje ovaj deo sveta.

Zato im je neophodno da jednim potezom okončaju sve svoje geopolitičke zadatke na ovom prostoru i da pridobiju i Srbe za svoje ciljeve.

Srbija u petak 25. februara treba da donese odluku.

Srbija večeras mirno spava jer će tom odlukom da odbrani sebe.

Srbija zna šta joj je činiti.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR