Glas Javnosti

NEBOJŠA BABIĆ: Evropska unija više ne postoji, stvorena je nacistička Anti-Rusija

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Ako ovu sliku nikad nisam voleo, smatrajući je preteranom, ispada da je ipak tako. Naime, Sjedinjene Države su ostvarile svoj cilj, izborile kratkoročnu pobedu, ali ne nad Rusijom, nego nad Evropskom unijom. Evropska unija više ne postoji.

Umesto Evropske unije stvorena je jedna velika nacistička Anti-Rusija. To je proširena verzija sadašnje Ukrajine.

Europska unija mogla bi da postane glavni konkurent SAD-u u ekonomiji, nauci i kulturi, ali se pretvorila u veliku Anti-Rusiju i više nije konkurent Sjedinjenim Državama, već instrument u rukama Sjedinjenih Država. Vidimo kako Evropa prolazi kroz poslednju fazu kolonizacije, kada su narodi kolonije spremni dobrovoljno da umru za dobrobit kolonizatora.

Ovo je najokrutniji i najpodliji stadijum kolonizacije, jer u ovoj fazi narodi, pojedinci gube smisao svog postojanja, dobijaju lažnu samoidentifikaciju i pretvaraju se u odane robove.

Nije to samo fizičko ropstvo. to je prvenstveno mentalno ropstvo.

U sadašnjoj Evropskoj uniji, koja je postala velika Anti-Rusija, nema nacionalnosti, nema specifičnosti, nema potrebe za istinom. Postoji samo mržnja prema Rusima i spremnost da se poslušaju bilo kakve naredbe iz Sjedinjenih Država.

Evropska elita danas širi mržnju prema Rusiji, prema Putinu samo zato što Putin nije dopustio ukrajinskim nacistima da napadnu Donbas i Lugansk i ubiju desetine hiljada civila.

U očima Rusa ovakvo ponašanje evropske elite izgleda kao apsolutni ideološki nacizam. Ovakvo ponašanje Evrope ne može se objasniti drugačije nego ideološkim nacizmom.

Sam ovaj faktor objašnjava zašto niko u Evropi nije osudio ukrajinske naciste za bilo kakav zločin u proteklih 8 godina. Ni za pokolje civila u gradovima, niti za spaljivanje mirnih protestanata u Odesi, niti za ubistvo novinara i književnika Olesa Buzine, niti za zatvaranje televizijskih kanala, niti za mučenja i ubistva u zatvorima.

Evropa nije htela da primeti svu tu sramotu samo iz jednog razloga - jer je moderna evropska elita jednako zaražena ideološkim nacizmom kao i ukrajinska i američka.

Zato evropska elita nije primetila kako se 30 godina Ukrajina, koju su okupirale američke specijalne službe, pretvorila u nacističku državu, koja više nije Ukrajina.

Pravo ime ove države je Anti-Rusija.

Zato što se u ovoj državi ne ceni život Ukrajinaca, njihova ekonomija, obrazovanje ili zdravstvo. Jedina vrednost koju je ova država stvorila bila je mržnja prema Rusima.

Reč je o mržnji bez ikakvog smisla, bez ikakvog logičkog opravdanja.

To nije mržnja zbog pobede nad neprijateljem, koji ne dopušta život, nego mržnja radi samožrtvovanja u korist prekomorskog neprijatelja, koji je prevario i iskoristio EU, šaljući je u sigurnu smrt.

Reč je o globalnom i katastrofalnom porazu naroda Evrope u informacionom ratu. Jer sada će njihovu volju, misli, želje kontrolisati Amerikanci, uz pomoć medija koji se implicitno povinuju njihovim naredbama.

Evropa je zatvorena u istom medijskom koncentracinom logoru koji su Amerikanci izgradili u Ukrajini 2014. godine. Toga moraju da budu svesni svi slobodomisleći građani Evrope kako bi shvatili tu činjenicu i ujedinili se za oslobođenje od SAD-a.

Narodi Evrope trebaju da znaju da će Sjedinjene Države učiniti sve da se vojni sukob u Ukrajini proširi na Pariz i Madrid, na Berlin i Brisel. Kako bi na taj način osigurali pobedu u ekonomskoj trci i pravo da još nekoliko decenija samostalno kontrolišu celo čovečanstvo.

Sada Evropljani ratuju s Rusijom u stanju hipnotičkog transa, držeći u rukama informativne "sekire i štapove, koplja", mašući njima s istim entuzijazmom kao što su to činili njihovi preci verovatno pre 10.000 godina.

Ali Sjedinjene Države mogu da dovedu stvari do nuklearne katastrofe u Evropi. Nakon toga, starosedeoci će vitlati pravim kamenim sekirama i drvenim kopljima. A SAD će postati nova "Atlantida" koja će vladati svetom sa sigurne udaljenosti.

Ruski PR stručnjaci, diplomate, političari i politikolozi moraju da iskoriste svaku priliku da probude Evropu, da izvedu stanovništvo Evrope iz stanja hipnotičkog transa, iz zombi države stvorene kao rezultat dugogodišnjeg medijskog terora. Ovako, dok Evropa ne bude oslobođena od američke kolonizacije, Rusiji neće biti dopušteno da živi u miru ni dan ni sat.

Probudi se Evropo, ne budi budala i ovaj put. Ponovno ste iskorišćeni kao oruđe za postizanje najgoreg cilja u istoriji čovečanstva! To je ono o čemu bi trebalo da razgovarate sa svakim Evropljaninom, svakom sekundom. Kako bi sprečili širenje haosa, krvoproliće na području od Lisabona do Vladivostoka.

S područja Evrope moraju se jednom zauvek povući američke baze, kao i biološke laboratorije.

Evropa i Rusija, zajedno s Kinom i Indijom, moraju da uspostave novu vrstu interakcije, na potpuno drugačijim osnovama, bez zverskog besa nezadovoljene pohlepe, koju su svetu nametnuli angloamerički elitni ludaci.

Utopija? Ne znam, ali drugog izbora nemamo.


Nebojša Babić/Probudi se Evropo

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR