Glas Javnosti

Suđenje za ubistvo pevačice iz Borče: Šta je Zoran Marjanović rekao kobnog dana u POZIVU 192

Hronika
Autor: Glas javnosti

Suđenje Zoranu Marjanoviću, koji je optužen za ubistvo supruge, pevačice Granda Jelene Marjanović danas je nastavljeno pred Višim sudom u Beogradu, izvođenjem preostalih dokaza pred donošenje odluke sudskog veća o njegovoj krivici.

Među dokazima koji su danas izvedeni bio je snimak gostovanja ubijene Jelene Marjanović na TV Grand, nekoliko meseci pre ubistva u kojem je govorila da su Zoran i ona kao nokat i meso.

Dok je snimak prikazivan u sudnici, Marjanović je netremice gledao u pokojnu suprugu na ekranu kako priča o njihovom odnosu.


Njegov branilac advokat Nikola Dumnić rekao je posle prikazanog snimka da smatra da je izvođenjem ovog dokaza otklonjena svaka sumnja da je Marjanocić imao motiv da ubije suprugu.
Inače, na početku suđenja jutros su u sudnici preslušani i audio-zapisi Marjanovićevih poziva Operativnom centru MUP u kojima se čuje kako prijavljuje nestanak supruge.- Halo, dobar dan, prijavljujem nestanak, sa ćerkom sam na nasipu. Došli smo sa suprugom, otišla je da trči i nestala. Na pitanje službenice MUP kako nestala, on kaže: Evo tražimo je pola sata, otišla je trim-stazom, nema je, niko je nije video....

U sledećim pozivima dežurnima Operativnog centra MUP on traži da lociraju njen mobilni koji, kako kaže i dalje zvoni.


- Malopre sam zvao u vezi nestanka, molim vas locirajte telefon dok je još dostupan, možda ju je neko oteo...- čuje se na snimljenom pozivu.
Njegov branilac, drugi advokat Aleksandar Zarić, naveo je da smatra da ovi snimci idu u prilog odbrani i da pokazuju šta se zapravo događalo na nasipu kobnog dana, piše Kurir.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP