Glas Javnosti

JELENA MARJANOVIĆ danas bi napunila 38 GODINA: PET GODINA nakon tragične smrti slučaj bez SUDSKOG EPILOGA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pevačica iz Borče, Jelena Marjanović rođena je na današnji dan 1983. godine, a voj život tragično je okončala kada ju je za sada nepoznata osoba ubila dok je trčala na nasipu kod naselja Crvenka u blizini Dunava 2. aprila 2016. godine.

Jelena Krsmanović, pevačica, majka i ćerka, supruga i prijateljica, rođena je 29. avgusta 1983. godine. Još od malena želela je da peva, te je još tada tražila svoje mesto pod estradnim nebom. Tokom tog traganja upoznala je Zorana Marjanovića, kasnije supruga, muzičkog producenta, koji je sa svojom porodicom živeo nekoliko kuća dalje. Nakon nekoliko godina veze udala se za njega i prešla da živi u njegovu porodičnu kuću.

U braku sa njim dobila je ćerkicu JAnu, koju je, kako svi njeni poznanici i dan danas pričaju, volela više od svega. Od muzičke karijere Jelena se udaljila nakon rođenja ćerkice. Ipak, nekoliko godina kasnije ljubav prema muzici navela ju je da krene sa planovima za povratak estradi.

Međutim, 2. aprila 2016. godine, dan nakon što je snimila dve strofe svoje, ispostaviće se kasnije, poslednje pesme, Jelena je ubijena. Na svega nekoliko stotina metara od mesta gde je stajala njena petogodišnja ćerka.

Podsetimo, Zoran Marjanović je optužen za krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode. On je na početku suđenja u novembru 2019. godine detaljno izneo svoju odbranu negirajući da je ubio suprugu, koja se bavila pevanjem narodne muzike.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR