Glas Javnosti

SIN BRANA MIĆUNOVIĆA OPROSTIO POLICAJCIMA ŠTO SU GA TUKLI! Priznao da ih je gađao čašama na proslavi u Nikšiću pa se izvinio

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Osnovnom sudu u Nikšiću danas je održano suđenje Đorđu Mićunoviću, sinu Brana Mićunovića, i Lazaru Kostiću protiv kojih je podnet optužni predlog zbog krivičnog dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti izvršenog na štetu državnog službenika Uprave policije.

- Mićunović i Kostić su na suđenju priznali da su izvršili navedene radnje i izjavili da se kaju zbog postupanja - preneo je crnogorski list Dan.

Njih dvojica su uputili izvinjenje oštećenim policajcima Miloradu Nediću, Pavlu Ognjenoviću i Dušku Miškoviću.

Zastupnik optuženih Đorđe Đikanović na osnovu činjenica iznesenih na suđenju i izjava optuženih tražio je blažu krivičnu sankciju za optužene.Sudija Sava Mušikić je zatim izjavio da će odluka biti donesena 2. februara u Osnovnom sudu u Nikšiću.

Podsetimo, Glas javnosti je prvi u Srbiji objavio da se Đorđe Mićunović tereti da je na jednoj proslavi u Nikšiću u decembru 2022. godine jednog pripadnika crnogorske policije, specijalnih jedinica, isprovocirao sukob i oštećene policajce gađao staklenim čašama i ledom.

Posle toga, on je zadobio prelom vilice, a od siline udarca, navodno mu je bio poremećen i centar za ravnotežu.

Inače, otac Đorđa Mićunovića, Brano Mićunović, decenijama važi za jednog od najimućnijih, a ujedno i najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori. Dovodi se u vezu s brojnim poslovima od nekretnina, građevinskog sektora, prodaje fudbalera, igara na sreću, ali i sa podzemljem.

Glas javnosti/Dan

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR