Glas Javnosti

EKSKLUZIVNO: Sin Brana Mićunovića provocirao prisutne goste i domaćina

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kako Glas javnosti ekskluzivno saznaje pred Novu godinu na privatnoj proslavi, koju je organizovao pripadnik crnogorskog SAJA udaren je sin Brane Mićunovića.

Vrhunski karatista specijalac SAJ-a Crne Gore inače domaćin proslave po saznanjima Glasa javnosti udario je sina Brane Mićunovića isprovociran njegovim ponašanjem. 



Naime Đorđe Mićunović se na pomenutoj proslavo izuzetno bahato ponašao, uznemiravajući prisutne momke gađajući ih ledom i čašama što je izazvalo pomenutu reakciju domaćina. 

Glas saznaje iz dobro obaveštenih krugova Beogradske čaršije da kada Đorđe Mićunović boravi u Srbiji se neodvaja od Zvonka Veselinovića i sinova pojedinih visoko pozicioniranih političara Srbije.

Glas javnosti saznaje iz Crnogorsko-NIkšićke čaršije  da je izvesni Savo Vujović lični bodigard Brana Mićunovića pozvao nedugo nakon incidenta specijalca crnogorskog SAJ a koji je udario Đorđa i da se sastanu na nama nepoznatoj lokaciji, sto je domaćin proslave odbio iz bezbednosnih razloga, sumnjajuci da je u pitanju klasična navlakuša i sačekuša iz koje se ne bi živ vratio. 

Vujović je preko 15 godina uz Brana, poreklom je iz Trebinja za njega se još govori da bi trebalo da nasledi Branine poslove.

Beogradska čaršija priča i da je visoko pozicionirani funkcioner MUP a Srbije Veselin Milić oženjen bliskom rođakom Brana Mićunovića.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR