Glas Javnosti

PUCALE GLAVE U NIŠU: Tri brutalne tuče u kafićima, SEDMORICA POVREĐENIH!

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Nišu su se noćas dogodile tri tuče u kojima su povređena sedmorica.

Sve tuče su se dogodile u kafićima i restoranima koji su "na glasu", a za čije se nazive vezuje pridev "elitni". Po svemu sudeći noćas su "prštale" čaše i flaše, ali i glave.

U jednom kafiću su povređena dvojica muškarca.

- M.N. (40) zadobio je višestrukke povrede glave i lica, nakon CT mozga konstatovano je prelom poda očne duplje. R.D. (44) iz iste tuče prošao je sa povredama glave, a primljen je na Kliniku za neurohirurgijhu, saopšteno je iz Univerzitetsko kliničkog centra.

U drugoj tuči u centru grada povređen je Z. U. (20). On je zadobio povrede lica i vrata, prelom jagodične kosti i desnog maksilarnog i dela sfenoidnog sinusa. U UKC kažu da je nakon dijagnostike i obrade od strane doktora upućen na maksilofacijalnu hirurgiju..

Očigledno da je najveća tuča bila u jednom poznatom restoranu.


A.B. (33) ima povrede lakta, nakon dijagnostike i pregleda ortopeda pušten je kući, baš kao i M.D. (30) iz iste tuče, koji je zadobio povrede rebara i grudnog koša.

U tom sukobu povređen je i muškarac Ć.F. (30), kome su konstatovane oguljotina iznad leve obrve, povreda desne podlaktice, hematom leve butine, a takođe je nakon pregleda neurohirurga otpušten kući. U ovom sukobu povređen je i D.M. (31.)

Kod ovog pacijenta je zabeležen hematom glave potiljačno, bolovi u predelu vilice, saopšteno je iz UKC.

Policija istražuje okolnosti pod kojima su prijavljene tuče, a nesumnjivo da je u ovim incidentima kumovao alkohol.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR