Glas Javnosti

OVO JE UBICA IZ RUME: Ubio vlasnika kafića, davio ga i tukao do smrti

Hronika
Autor: Glas javnosti

Veludin S. osumnjičen je za ubistvo Zorana Obradovića iz Rume.

Zoran Obradović (68) iz Rume ubijen je u svojoj porodičnoj kući na svirep način, a zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo uhapšen je Veludin S. (49) iz Iriga.

Takođe, osumnjičeni se tereti da je ukrao žrtvin automobil i dao ga četrdesettrogodišnjem muškarcu na području Sremski Karlovaca. 

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, tokom kojih će biti priveden tužilaštvu uz krivičnu prijavu. 


Foto: Privatna arhiva

Inače, obdukcija tela Zorana Obradovića obavljena je na Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu i pokazala je višestruke povrede i prelome, a kao uzrok smrti je navedeno davljenje.

Primećene su povrede na rukama i nagriženi prsti, za koje se pretpostavlja da ih je naneo pas, doberman. U dnevnoj sobi primećena je premetačina, a pronađena je i bejzbol palica sa tragovima crvene boje nalik na krv.


Zoranovo telo je pronađeno pre dva dana u kući u kojoj je živeo, a meštani Rume su šokirani zločinom koji se dogodio. Inače, ubijeni je bio vlasnik kafića Flojd, koji je prodao pre šest godina, nakon čega je otvorio uzgajivačnicu pasa i posao mu je dobro išao. Prema rečima sina, ubijeni muškarac je živeo sam u kući i nije viđen prethodna četiri dana.

U saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Sremskoj Mitrovici, policija nastavlja intenzivan rad na rasvetljavanju svih okolnosti ovog ubistva. Detalji istrage i motiv osumnjičenog za ubistvo još se utvrđuju.



Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR