Glas Javnosti

TUČA U SKUPŠTINI U KULI: Napad predsednika Skupštine od strane Srbije (VIDEO)

Politika
Autor: Glas javnosti

Iako opozicija želi da o sebi stvori sliku da je protiv nasilja, agresija je jedina reakcija koju imaju u nedostatku argumenata

Odbornik opozicione koalicije "Srbija protiv nasilja" Marko Bošnjak zaleteo se, napao i nasrnuo na predsednika Skupštine opštine Kula Velibora Milojičića, tokom zasedanja 15. sednice Skupštine opštine. 

Iako opozicija želi da o sebi stvori sliku da je protiv nasilja, agresija je jedina reakcija koju imaju u nedostatku argumenata.

Pogledajte kako je Bošnjak divljački nasrnuo na predsednika Skupštine opštine.
Predsednik Skupštine opštine rekao je odborniku da će mu po poslovniku oduzeti reč zbog neprimerenog ponašanja, na šta je odbornik, sa mesta odgovorio: "Oduzmi mi reč, pa ću ti haos ovde napraviti". Potom je ustao sa svog mesta, zaleteo se i napao predsedavajućeg uz verbalno vređanje.

Na današnjem zasedanju Skupštine opštine između ostalog, nalaze se i Predlog za razrešenje predsednika opštine Kula, Damjana Miljanića.

Na osnovu člana 35. Poslovnika o radu Skupštine opštine Kula 13 odbornika lokalnog parlamenta svojim potpisima je potvrdilo da su podnosioci navedenog predloga.


Pored ove tačke, neke od tačaka dnevnog reda su i Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Kula za 2024. godinu, Predlog Odluke o donošenju izmena i dopuna Plana detaljne regulacije centra Kule, Predlog Odluka o usvajanju izveštaja o radu ustanova čiji je osnivač opština Kula za 2023. godinu, Predlog Odluke o razrešenju i imenovanju zamenika člana Izborne komisije opštine Kula u stalnom sastavu, Predlozi Rešenja o razrešenju i imenovanju člana Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća "Komunalac" Kula i razrešenju i imenovanju člana Štaba za vanredne situacije opštine Kula i Odbornička pitanja.

Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR