Glas Javnosti

POTVRĐENA I DRUGA OPTUŽNICA PROTIV KLANA VELJA NEVOLJE: Terete se za još dva ubistva

Hronika
Autor: Glas javnosti

Specijalni sud je potvrdio drugu po redu optužnicu koju je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i još deset pripadnika njihove organizovane kriminalne grupe, kojom se terete za ubistvo Nikole Mitića u avgustu 2020. godine i Gorana Mihajlovića u aprilu 2019. godine.

Optužnicom Tužilaštva za organizovani kriminal od 13. 4. 2022. godine, okrivljenima je stavljeno na teret da su izvršili sledeća krivična dela:

Okrivljenom Veljku Belivuku je stavljeno na teret da je izvršio dva krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i to teško ubistvo.

Okrivljenom M.M, stavljeno je na teret da je izvršio dva krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivično delo teško ubistvo.

Okrivljenom S.L. je stavljeno na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom M.B stavljeno je na teret da je izvršio izvršio dva krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivično delo teško ubistvo.



Okrivljenom saradniku H. B stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom D. V. stavljeno je na teret da je izvršio dva krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivično delo teško ubistvo.

Okrivljenom G. V- stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom T. D. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom S. A. stavljeno je na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.




Okrivljenom saradniku S. N. stavljeno je na teret da je izvršio dva krivična dela teško ubistvo u saizvršilaštvu i krivično delo teško ubistvo.

Okrivljenom R. S. stavljeno je na teret krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Okrivljenom M. D. stavljeno je na teret krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu- prenosi Blic.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR