Glas Javnosti

OVO JE NADRILEKARKA KOJA JE UNAKAZILA PREKO DESETINE ŽENA: Devojke izlazile SPALJENE iz njenog salona!

Hronika
Autor: Glas Javnosti

Olgica Markanović. vlasnica "medicinsko-estetskog centra Tayas” u Beogradu, uhapšena je danas na granici Srbije i Hrvatske, nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala telesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata.

Tužilaštvo je saopštilo da je Markanović uhapšena po prijavi udruženja Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije „SESIAM“, zatim informaciji Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao i po prijavi oštećenih žena.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olgica Markanovic (@olgicamarkanovic)

Kako se može videti na njenom Instagram profilu, nadrilekarka se predstavljala kao edukator, a objavljivala je i fotografije različitih sertifikata i diploma verovatno kako bi kod posetilaca ostavila utisak zaista obučene za taj posao.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olgica Markanovic (@olgicamarkanovic)

 

Na njenom profilu se može još videti da je bila sagovornica različitim televizijama i portalima koji se bave izgledom i negom, a čak je dobila i nagradu u Banjaluci koja se dodeljivala najuspešnijim privrednicima

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Olgica Markanovic (@olgicamarkanovic)

Nakon saslušanja osumnjičene, a u zavisnosti od iznete odbrane, dežurni zamenik javnog tužioca će odlučiti da li će protiv osumnjičene O. M. podneti predlog za određivanje pritvora. Takođe u dokaznim radnjama ispitaće sve oštećene i svedoke, narediti veštačenje telesnih povreda oštećenih i po potrebi preduzeti druge neophodne dokazne radnje radi donošenja odluke.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR