Glas Javnosti

OVO JE UHAPŠENA LAŽNA ZUBARKA: Nadrilekarka falsifikovala diplomu pa "ulepšavala" žene u Beogradu! (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Snežana S. (48), sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji "BV dental estetic", a pošto je podneta krivična prijava, sada joj je određeno zadržavanje od 48 sati.

Ona se sumnjiči za nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo, pružajući medicinske usluge, kao i to da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, koja joj je očigledno omogućila rad u ordinaciji.

Kako se navodi u saopštenju Prvog osnovnog javnog tužilaštva, iz navoda krivične prijave policije, proizilazi da postoje osnovi sumnje da je osumnjičena učinila navedena krivična dela na taj način što se u periodu od 21.11.2021. godine do dana podošenja krivične prijave u svojoj stomatološkoj ordinaciji „BV dental estetic“, GO Savski venac, ul. Bulevar Vudro Vilsona br. 8, bavila pružanjem stomatoloških usluga i usluga „antiage“ medicine.


(Foto: Privatna arhiva)

- Ona je to radila sa navodno stečenim zvanjem "doktor stomatologije" i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini od 27.02.1999. godine, za koju diplomu je naknadnim proverama utvrđeno da je falsifikovana i da se osumnjičena S.S. registrovala u Agenciji za privredne registre kao S.S. PR, Opšta ordinacija dentalne medicine "BV dental estetic", sa registrovanom delatnošću "stomatološka praksa" i bavila se navedenim uslugama bez adekvatnog zvanja i stručne spreme - piše u saopštenju.

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu osumnjičena je u prisustvu branioca iznela svoju odbranu, pri čemu je osporila da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikat, dok nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiage“ medicine, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora jer postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će osumnjičena ometati postupak uticajem na svedoke.

- U daljem toku dokaznog postupka ovo tužilaštvo će ispitati potencijalne oštećene, kao i druge eventualne svedoka, narediti potrebna veštačenja, te će nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja biti doneta odluka o daljem postupanju - navodi se u saopštenju.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR