Glas Javnosti

NOVI JEZIVI DETALJI TRAGEDIJE NA KOSMAJU: Vlasnik tri psa koji su RASTRGLI Vladana u zatvoru na izdržavanju kazne

Hronika
Autor: Glas javnosti/Kurir

Vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zatvoru na izdržavanju kazne, a kuća u kojoj su psi bili smešteni nije njegova, već jedne žene iz Francuske.

O psima, koje je posle tragedije preuzela Zoo-higijena, brinula se komšinica sa Kosmaja. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga, koja je pokušala da ga odbrani ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Podsetimo, Radosavaljević je sa suprugom boravio u vikendici. Otišao je u šetnju i tada su ga napali psi. On je uspeo da pozove svoju ženu, koja je krenula ka njemu, ali kada je stigla, zatekla je izujedano telo Radosavljevića i tri krvava psa. Najviše ujeda imao je po nogama i genitalijama.

Psi - staford, mešanac staforda i pitbula i treći pas izašli su iz dvorišta kroz otvorenu kapiju, nosili su ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Tužilaštvo pokrenulo istragu 

Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve podatke o napadu pasa na V. R. (62) 3. januara u Velikoj Ivanči, koji je od posledica ujeda preminuo.

Pre svega utvrđuje se da li su psi vlasnički, ko je vlasnik pasa i zašto su se našli van dvorišta.

Tužilaštvo će blagovremeno obaveštavati javnost o daljim koracima u ovom slučaju.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR