Glas Javnosti

MEGAEKSKLUZIVNO! DIJANA HRKALOVIĆ TEŠKO BOLESNA Smeštena u specijalnu izolaciju pod nadzorom tima lekara (EKSKLUZIVAN VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Dijana Hrkalović teško je obolela u ćeliji Centralnog zatvora u Beogradu gde je pritvorena kao osumnjičena za trgovinu uticajem, saznaje „Glas javnosti“.

Nekadašnjoj državnoj sekretarki Ministarstva unutrašnjih poslova utvrđeno je da ima koronu i da zbog toga je smeštena u posebnu izolaciju i danonoćno je pod budnim okom lekara.

- Dijana Hrkalović se nalazi u teškoj izolaciji i o njoj vodi brigu tim lekara. Pozitivna je na koronu, ali problem su njeni raniji zdravstveni problemi. Za sada, ona svako veče uzima i sedative za spavanje jer danima nije mogla da zaspi - navodi sagovornik „Glasa“ i podvlači da je Dijana dobila dve "Fajzerove" vakcine protiv korona virusa.

Trenutno, niko iz lekarskog tima ne želi da govori o njenom zdravstvenom stanju niti da daje bilo kakvu ocenu.


DEVET OPERACIJA

Dijana Hrkalović, kako „Glas“ saznaje, do sada je imala devet hirurših intervencija. Sve operacije bile su vezane za probleme sa debelim crevom.


Hrkalovićka je uhapšena 15. septembra nakon čega joj je određen pritvor. Specijalni sud u Beogradu produžio joj je juče za još 30 dana. Nju krivična prijava tereti da je uticala na načelnika Odeljenja za specijalne istražne metode Dejana Milenkovića da ne dostavi blagovremeno neke izveštaje tužilaštvu o ubistvu Vlastimira Miloševića, poznatom kao „ubistvo na šinama“, za koje je bio optužen, a kasnije pravosnaznzo oslobođen Veljko Belivuk – Veja Nevolja, koji je sada optužen za najbrutalnija krivična dela kao vođa kriminalne grupe „Principi“.

O najbližoj saradnici Stefanović isprepredaju se razne price o njenoj umešanosti u kriminalne aktivnosti i saradnji sa klanom Velje Nevolje. Za sada, kako je “Glas javnosti” ekskluzivno objavio, u Specijalnom tužilaštvu se od 2015. godine nalazi krivična prijava protiv nje. U toj prijavi, do u detalja, dugogodišnji iskusni policajac Dejan Tripković je opisao rad, odnosno zloupotrebe na početku rada Hrkalovićke u Kabinetu ministra unutrašnjih poslova. Tada je uz pomoć ekipem koju je dovela u MUP prisluškivala i pratila oko 100 osoba iz vladajuće stranke, opozicije i ličnosti iz javnog života.

O njenim aktivnostima u MUP-u “Glas” je pisao u nekoliko nastavaka, kao i kako je svoj lični pištolj “glok” poklonila sinu svog vernog “vojnika”.

"Glas javnosti" na svom jutjub kanalu objavio je i nikada viđen video materijal sa Dijanom Hrkalović u glavnoj ulozi... 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR




od NIko u 13.11.2021 02:27:57 h
     0 
Sta je sa aplikacije, vesti se ne ucitavaju preko 10 dana su najnovije vesti stare