Glas Javnosti
Pošta_mobilni_stiki_320x100

KAO U RATU! Stravično svedočenje o eksploziji u Leštanima: IZNOSILI SU RADNIKE BEZ RUKU I NOGU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Stravična eksplozija raketnog goriva dogodila se danas u fabrici „Edepro” u beogradskom naselju Leštane, a u nesreći je povređeno najmanje 16 radnika, dok su dve osobe izgubile život, a za više radnika se traga.

Jedan od svedoka ove drame, inače nekadašnji radnik ove fabrike, rekao je da su scene sa mesta tragedije izgledale kao da se nalazi na ratištu

– Pošao sam sa porodicom na jednu sahranu kada se to sve desilo. Nismo ni stigli na groblje koje je tu blizu fabrike i ona je već bila buknula. Krenuo sam kao bez glave tamo, jer mi brat tamo još uvek radi, kao i nekoliko mojih drugara iz ulice.

Na sreću, on je bio u drugoj hali, odakle su se svi izvukli živi i nepovređeni se spasli. Inače, u toj hali gde je došlo do havarije, bilo je u tom momentu mnogo radnika zbog primopredaje smena. Video sam kako iznose radnike bez ruku i nogu, kao u ratu, jezive slike… – priča sagovornik. 

On kaže da je od šoka nemo stajao nekoliko minuta, ne mogavši da dođe sebi.

– Policajci koji su došli na lice mesta sklanjali su me da se ne približavam i ne gledam te stravične scene. Ko zna koliko će na kraju biti žrtava, jadni ljudi. Na sreću, pa je ta fabrika izmeštena iz naselja i nalazi se u jednoj strani u brdu, ali je bila velika eksplozija, nismo znali šta nas je snašlo. Svi smo potreseni i svako se prepao, jer mnogi meštani tu rade ili imaju nekog svog ko živi od rada u „Edepru” – rekao je ovaj mladić za Objektiv. 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP