Glas Javnosti

SVE EVAKUIŠU IZ LEŠTANA! Oglasili se iz fabrike u kojoj je eksplodiralo, projektili leteli u brdo

Hronika
Autor: Glas javnosti

Kompanija Edepro potvrdila je da se danas desila eksplozija u njihovom pogonu. Kako je saopšteno, na raspolaganju su hitnim služama i trenutno evakuišu radnike.

- Kompanija Edepro potvrđuje da je danas oko 14h došlo do eksplozije u magacinu gotovih proizvoda našeg proizvodnog postrojenja na adredi Kružni put 187 u Leštanima - saopštila je ta kompanija. 

"Trenutno pružamo pomoć u evakuaciji i pomoći našim zaposlenima", rečeno je iz kompanije Edepro.

Eksplozija se dogodila u fabrici EDePro, u kojoj se prave rakete.

Hitne službe su na licu mesta.

Ka fabrici "Edepro" u Bubanj Potoku policija je potpuno blokirala put jer, kako se nezvanično saznaje, strahuje se od novih eksplozija. Policija je potpuno blokirala put kroz Lešrtane u pravcu Bubanj Potoka.

Hitna pomoć u kontinuitetu pristiže u ovu fabriku, a odlazi pod rotacijom prevozeći povređene u bolnicu. Na osnovu do sada objavljenih informacija povređeno je 15 osoba.

 Prema prvim nezvaničnim informacijama, u eksploziji raktetnog goriva koja se dogodila oko 14 sati poginule su dve osobe. Prema do sada poznatim informacijama više ljudi se trenutno vodi kao nestalo.

Detonacije su nas izbacile iz fotelja, kuća se tresla kao da je zemljotres, pričaju meštani Bubanj potoka, u blizini fabrike "Edepro", u kojoj se danas dogodila snažna eksplozija u kojoj su poginule 2 osobe.

Prema nezvaničnim informacijama projektili su leteli u brdo, scena je bila stravična, a dim i dalje tinja, u vazduhu se oseća barut.

 Veliki broj vatrogascnih vozila trenutno je na licu mesta, oko fabrike.

- Detonacija me je izbacila iz fotelje - rekao je jedan od meštana.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR