Glas Javnosti

KAKO SU ŠKALJARCI UHODILI TAMARU ZVICER? Mafijaška TROJKA pratila suprugu da bi došli VOĐE KAVČANA (VIDEO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Crnogorski državljani koji su sinoć uhapšeni na Jahorini, ušli su u BiH sa lažnim pasošima, a prema pisanju srpskih medija njihov plan bio je da likvidiraju Radoja Zvicera, navodnog vođu kavačkog klana.

Kako se veruje praćenje Tamare Zvicer, supruge vođe kavčkog klana bio je samo način da uhapšena trojka stigne do Radoja Zvicera. Prema pisanjima "Novosti" koje se pozivaju na nazvanične informacije uhapšeni su neko vreme čekali ispred hotela u kome su boravili  Zvicerovi, a snimile su ih nadzorne kamere.

Najpre su se pojavile informacije da je Tamara Zvicer uhapšena, što se ispostavilo kao netačno, a kako je "Blic" takoše uspeo da sazna, Zvicer nije ni hapšena niti je privođena.

Kako je zvanično potvrđeno hapšenje na Jahorini izvela je  policija Republike Srpske, ali nije navela čak ni o kome se radi. U zvaničnom saopštenju navodi se samo da su juče oko 15.30 na Jahorini uhapšeni M.K., F.R. i B.S., kao i da su svi državljani Crne Gore.

Reč je o Milanu Kršiću, Filipu Roganoviću i Bobanu Sjekloći, koji su navodno bliski škaljarskom klanu, piše Srpskainfo. Sa druge strane Crnogorske "Vijesti" navode da su deo suparničkog kavačkog klana, čiji je jedan od vođa upravo Radoje Zvicer. O svemu ovome zvaničnih potvrda nema.

Mediji sa one strabne Drine otkrivaju i kako je tekla akcija u kojoj su uhapšeno tri osobe.

Kada policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na Jahorini veoma brzo je organizovana akcija, posle koje je usledilo hapšenje pomenute trojke. Kako se navodi policija svu trojicu uhapsila  zajedno zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim delima oko droge i oružja, ali i zbog toga što se radi o opasnim osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području.

- Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja - navodi izvor Srpskainfo.

Policija je zatim blokirala ulice na Jahorini i zaustavila je "golf 5" u kojem je bio Kršić i "golf 7“ u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

Kaka je objavljeno oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili.

Supruga Radoja Zvicera, Tamara, postala je poznata kad je u posljednjem momentu spasila život svom mužu prilikom atentata na njega u Ukrajini.

Detalje ovog napada objavio je tada ukrajinski portal "Detektiv-info". Na video snimku vidi se ženska ruka kako puca iz pištolja na napadače koji su pokušali da ubiju njenog supruga.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR