Glas Javnosti

KAKO JE BELIVUK NAMAMIO MLADIĆA (22) U SMRTONOSNU ZAMKU: Poslao mu prijateljsku poruku, NIJE MU BILO SPASA!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Brutalni klan Belivuk-Miljković kojeg terete da je otimao, mučio i ubijao ljude, sada sumnjiče i za nestanak i ubistvo mladića (22) koji je nestao u aprilu 2019. godine.

Goran Mihajlović je imao samo 22 godine kada je nestao 1. aprila 2019. godine u Beogradu.

Njegov mobilni je bio dostupan do 16.30 sati, a nakon toga o Goranu se više ništa ne zna. On  do danas nije pronađen. O njemu se u javnosti malo zna, ali mediji su pisali da ga se povezivalo sa kriminalnim sukobima.Blic piše kako se sumnja da ga je ubio klan Belivuk-Miljković te kako su za Goranovo ubistvo proširili istragu protiv Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, Marka Miljkovića, zvanog Mesar, Vlada Draganića, Miloša Budimira i Nikole Spasojevića. Policija naime ima materijalne dokaze koji na to ukazuju te je podnela kaznenu prijavu tužilaštvu. Osumnjičene bi uskoro trebali izvesti na saslušanje. 

Navodno, Mihajlović je pre nestanka otišao da se vidi sa drugom, izvesnim N. Š. Prema nezvaničnim informacijama, stigla mu je poruka: "Treba mi velika usluga, dođi", na koju je on naseo i otišao na sastanak s kog se nikada nije vratio.

Za medije se više puta oglašavala i majka Gorana Mihajlovića, Sanja, koja je ispričala da je sama krenula da traga za sinom, pošto je istraga o prijavi nestanka, u to vreme slabo napredovala.

- Tog dana ja sam radila, a Goran je izašao iz kuće. Javio se ocu i supruzi Katarini i poručio da će brzo da se vrati. Noć je uveliko pala, a njega nije bilo. Nije se javljao ni na telefon. Katarina nam je rekla da sigurno nešto završava. Kada je prošlo sedam dana, a on se nije pojavljivao, niti javljao, nestanak smo prijavili policiji - rekla je majka.

Majka ubijenog Mihajlovića ispričala je i da je pokrenula privatnu istragu, tokom koje je došla do snimka sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi da je njen sin u Resniku, ušao u automobil "smart", za čijim je volanom bio njegov drug N. Š., kao i da su iste kamere snimile kako nešto kasnije u njegov "porše" koji je ostao na parkingu, ulazi muškarac sa bradom, kapom i naočarima.

Kriminalna grupa Belivuka i Miljkovića je do sada optužena za brutalna ubistva Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Velickovića Goksija, Lazara Vukićevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje. Prema navodima optužnice, koju je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo protiv klana, sva ubistva su počinjena u kući u Ritopeku, čiji je vlasnik osumnjičeni Draganić. Kako se sumnja, žrtve su na prevaru namamili ili otimali, potom ih brutalno mučili, kasapili i mleli u industrijskoj mašini za mlevenje mesa, a potom ostatke pakovali u džakove, nosili do Dunava i tu ih prosipali u vodu.

BONUS VIDEO: Zavetni san heroja i prijatelja

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR