Glas Javnosti

HVALIO SE DA JE ČLAN BELIVUKOVOG KLANA! Unuk koji je IZMASAKRIRAO BABU tukao i majku, a uvek su ga PUŠTALI IZ ZATVORA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Đorđe Dudić, otac Davida D. (24), osumnjičenog da je u sredu u stanu u Kotežu ubio svoju babu po ocu Desanku Dudić (70), kaže da je za njegovog sina i smrtna kazna blažena, te da on zaslužuje samo da umre.

David D. (24), osumnjičen da je nasmrt izbo svoju baku, više od 45 minuta se iživljavao nad nesrećnom ženom, izvadio joj je oči i skalpirao je. 

Nesrećni otac i sin izmasakrirane žene kaže da je David duže vreme problematičan, te da je hapšen zbog droge, ali i da ju je konzumirao.

- On je i ranije hapšen. U Austriji je 2019. zbog narkotika bio tri meseca u zatvoru, pa je onda deportovan u Srbiju. I ovde je imao problema sa policijom, majka ga je nekoliko puta prijavljivala policiji za nasilje, maltretirao ih je i tukao. Pošto ga uhapse i puste, on bi uvek nastavljao po starom - kaže Đorđe za Kurir. 

On dodaje i da je njegov sin David bio pripadnik navijačke grupe Partizana koju je, do hapšenja, predvodio Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja.

- Hvalio se da je u navijačkoj grupi i da je u klanu Belivuka i pre nego što su oni uhapšeni u februaru. Pokušao sam da reagujem, ali ništa nije pomoglo. Nije bio navijač i nisu ga zanimale utakmice, ali je išao na njih - kaže Đorđe:

- Pričao je i da za Velju Nevolju prodaje drogu, koju je i sam koristio. Išao je i na tribine.

Podsetimo, David D. je u sredu došao kod svoje bake u Kotež. U stanu je bio i njegov brat od tetke, koji je trenutno nepokretan zbog povrede. Nažalost, on nije mogao da pomogne Desanki, ali je pozvao Đorđa telefonom i rekao mu za svirepi zločin.

- Izmasakrirao mi je majku, pobožnu i predivnu ženu. Unakazio ju je. Mučio je prvo 45 minuta, davio je golim rukama, izvadio joj oči šrafcigerom, a kad je pala, tukao je rukama i nogama. Potom joj je 15 minuta držao nož zariven u srce kako bi je dokrajčio. Nije joj bilo spasa - prepričao je u kakvim mu je mukama umrla majka Desanka i dodao da je motiv zločina novac.

- Mami je tog dana bio rođendan. David ranije nije dolazio kod nje i sestrića, ali je tog dana došao sa psom. Tražio joj je pare za drogu, verovatno je upao u krizu. Nije se moglo pričati s njim jer je tvrdoglav. Nije imala da mu da pare, jer kad plati podstanarstvo i režije, ostane joj 6.000 dinara, kako da mu da 100 evra?!

David D. je, podsetimo, uhapšen odmah posle zločina, u bakinom stanu.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR