Glas Javnosti

ISPLIVALI ŠOKANTNI DETALJI O SMRTI PEVAČICE! Evo kako su uništeni dokazi nakon ubistva Jelene Marjanović

Hronika
Autor: Glas javnosti

Žarko Popović, nekadašnji načelnik odseka za krvne delikte, gostujući na Tv Hepi, izneo je svoju viziju zločina i tom prilikom otkrio šokantne detalje o smrti pevačice Jelene Marjanović.

Popović navodi da je cela priča bila nelogična od trenutka kada je  Marjanović došao da prijavi nestanak supruge.

Došao je i ispričao da je sa suprugom i ćerkicom izašao da šeta nasipom. Kaže "ona je trčkarala ispred nas a ja sam ćerkicu držao za ruke i išli smo lagano za njom. Ona je u jednom trenutku nestala." Kraj. Mislim da su mu tada kolege odredile 48 sati zadržavanja bez mnogo dokaza i činjenica - ispričao je Popović u jutarnjem programu Hepi televizije.


On je pušten odmah posle 48 sati i to je bila prva velika greška, navodi Popović i priseća se detalja uviđaja.

 Bile su vidljive povrede u predelu temenog dela glave. Na odbukciji je utvrđeno da je ona bačena u kanal živa, jer su joj stomak i pluća bili puni vode, znači disala je pod vodom kad je ubačena u kanal. Zvanično, tu se uzrok smrti može napisati da je smrt prouzrokovalo gušenje, ugušenje kome su doprinele povrede, jer da nije bila tako snažno povređena u glavu mogla bi da izađe iz kanala - kaže Popović gostujući na TV Hapi.

Naglašava da je telo Jelene Marjanović tri sata stajalo na suncu čekajući tužioca.

- Usled visoke temperature nastupile su takve morfološke promene na njenom telu da nijedan biološki trag više nije mogao da se skine koji bi mogao biti validan u Tužilaštvu kao dokaz. Da su nam dali ovlašćenje da mi završimo uviđaj, završili bismo.

Popović tvrdi da je Jelena Marjanović doneta i bačena u kanal živa. Ističe i da ga niko nikada iz Tužilaštva nije pozvao, ali dodaje i da nema potrebe da ga zovu jer je obdukcijom utvrđeno šta je pravi uzrok smrti.

- Imala je povrede dugačke sa oštrim ivicama, nanete velikim nožem ili satarom. Imala je više takvih povreda u temenom delu glave, ništa po licu ili telu - kazao je Popović.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR