Glas Javnosti

OSAM GODINA BEZ JELENE MARJANOVIĆ! Ovako su kolege pričale o ubijenoj pevačici

Estrada
Autor: Glas javnosti

Tačno osam godina prošlo je od svirepog ubistva pevačice Jelene Marjanović

Tog 2. aprila najpre je prijavljen njen nestanak, a samo dan kasnije je pronađeno njeno beživotno telo u šiblju u nasipu Crvenka kraj Borče.
 
Posle toga, najpre je bio osumnjičen njen muž Zoran Marjanović, međutim pušten je iz policije posle 48 časova. Ipak nekoliko godina kasnije uhapšen je, suđeno mu je i osuđen je na najtežu kaznu od 40 godina robije. Međutim, šest meseci kasnije, Apelacioni sud pustio ga je na slobodu. Čeka se ponovno suđenje, a enigma raste. Pre svega javnost zanima ko je ubica, a naročito šta je motiv ovog strašnog zločina.

Jelena je karijeru započela sa 13 godina, a javnosti je postala poznata kada je izdala album za Grand produkciju. Zbog posebne emocije i boje glasa mnogi su smatrali da će postati naslednica Svetlane Cece Ražnatović. Mnogobrojnim ličnostima sa estrade je bila prijatelj i omiljena koleginica, a najbliži saradnik bio je upravo njen suprug Zoran koji je i optužen za ubistvo. Zoran Marjanović je radio i za druge pevače, a jedan od najvećih hitova koje je pisao je pesma "Zlatnik" od Tanje Savić. Nakon Jelenine smrti prestao je da se bavi muzikom a njegov muzički studio je zatvorio.

Mnoge ličnosti sa estrade su nakon smrti govorile o Jeleni, a jedan od njih je i Saša Matić koji nikada nije zapevao sa njom iako je to bilo u planu.

"Ona se pojavila otprilike u isto vreme kad i ja. Sećam se bili smo kod pokojnog Miće Minimaksa u jednoj emisiji 2002. godine. Trebalo je da idemo u ambasadu nas dvoje i Zoran, da se uradi viza da pevamo nas dvoje zajedno, i nikad se to nije ostvarilo. Ja posle dugo nisam čuo ništa za nju", zaključio je Matić.

Sandra Afrika je za Hit opisala i odnos Jelene i Zorana, zbog čega je advokat Veljko Delibašić i predložio njeno saslušanje u periodu suđenja.


"Ona je bila divna. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikad se nisu svađali, bar ne pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila na svadbi. Bili su i na mom brodu - pričala je ona, navodeći da je Zoran u njoj prvi prepoznao talenat" - govorila je Afrika.

Odbrana je u to vreme predložila da sud kao svedoka pozove i pevačicu Indi Aradinović koja se družila sa ubijenom pevačicom.

"Poznavala sam Jecu i Zorana godinama. Imali su dobar brak, retko viđen na estradi. Ovo je par koji nema polemike da je suprug to uradio", rekla je Indi ranije, gostujući u emisiji na Pinku. Na istoj televiziji nagovestila je da ipak ima saznanja o onome što se dogodilo pokojnoj pevačici:

- Ne želim da budem deo toga dok se sve ne reši. Kad se sve bude rešilo, ja ću da kažem nekoliko stvari koje znam, a do tada zaista za tim nema potrebe.

Glas javnosti /P01S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR