Glas Javnosti

HAPŠENJA U KRAGUJEVCU I KNIĆU, POLICIJA RASVETLILA VIŠE TEŠKIH KRAĐA: Osumnjičeni operisali gde su stigli, ukradeno MILION DINARA

Hronika
Autor: Glas javnosti

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, operativnim radom, rasvetlili su tešku krađu i uhapsili A. B. (1991) iz okoline Knića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ovo krivično delo.

Sumnja se da je on, u noći između 19. i 20. marta ove godine, provalio u prostorije jedne benzinske pumpe u Kniću i ukrao oko 1.000.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, pronašla deo ukradenog novca.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.


Takođe, danas su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili dve teške krađe i uhapsili E. M. (2002) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

Kako se sumnja on je, u oktobru prošle godine, provalio u kuću u okolini Kragujevca i ukrao 30.000 dinara, kao i skuter koji se nalazio ispred.

Takođe, sumnja se da je i u decembru prošle godine provalio u prostorije jednog sportskog kluba u Kragujevcu i ukrao inventar.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Glas javnosti/Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR