Glas Javnosti

OVO JE SRBIN PINK PANTER KOJI JE OPLJAČKAO ZLATARU U ATINI: Glumio TROJANSKOG KONJA, evo kako je prevario radnicu da otvori vrata (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Srbin (63), koji se sumnjiči da je sa još trojicom zemljaka i jednim Grkom opljačkao zlataru u Atini i oteo 24 Roleks sata vrednih 135.000 evra, glumio je "trojanskog konja" bandi "Pink Pantera" u filmskoj akciji pljačkaša.

On se pojavio kao kupac i imao je specifičnu ulogu u organizaciji da omogući pristup ostalim pripadnicima bande u zlataru glumeći invalida kojem je potrebna pomoć.

- Srbin je u zlatari u Atini uspeo da prevari službenicu obezbeđenja da vrata prodavnice budu otvorena na duže vreme. Na taj način njegovi saučesnici uspeli su da uđu, opljačkaju i pobegnu, a da cela akcija nije ni primećena - piše grčka Protothema.



Njegovo učešće je potvrđeno analizom video snimaka sa nadzora obližnjih prodavnica.

- Pored toga, prema saznanjima, njegov dolazak u Grčku dogodio se avionom samo dan pre pljačke, a odlazak dva dana posle dana pljačke, opet avionom - navodi se.

Podsetimo, pripadnici navedene grupe su nabavili neophodnu opremu, a to su puške, čekić, i maske i zajedno su odlučili da počine razbojništvo u zlatari kao i krađu motora koji su korišćeni prilikom izvođenja pljačke.

Uhapšen je jedan Srbin i Grk koji je sa njima počinio razbojništvo.

Glas javnosti(Kurir

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR