Glas Javnosti

CEO DAN SAM BIO U ISTOJ GARDEROBI: Ovako se branio Zoran Marjanović - u sudu pokazane slike iz noći nestanka pevačice

Hronika
Autor: Glas javnosti

U Višem sudu u Beogradu za danas je nastavljeno suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči.

Predsednik sudijskog veća sudija Jelena Škulić na prethodnom ročištu zatražila je da joj se dostave fotografije optuženog, koje su snimili foto-reporteri u noći nestanka pevačice.

Fotografije su danas prikazane i na njima se vidi blato na garderobi koja je uzeta od Marjanovića kada je priveden.


Saslušan je i veštak Dušan Keckarević na okolnosti da li je na Zoranovim pantalonama pored blata moralo da bude i krvi.

Takođe, advokati odbrane predložili su da se obavi rekonatrukcija zločina.

O svim fotografijama se izjasnio Marjanović.

"Ceo dan sam bio u istoj garderobi, nisam se uopšte presvlačio. U tome sam došao na nasip sa Jelenom i Janom, tu garderobu su mi oduzeli službenici MUP-a kada su me priveli, a jedino šta nisam imao to je kožna crna jakna koju mi je otac doneo dok sam bio u policiji".


Kako piše Telegraf, pre nego što je sud počeo da prikazuje fotografije, za reč javio Stefan Jokić, jedan od četvorice advokata Zorana Marjanovića koji je od suda zatražio da objasni okolnosti zbog kojih su tražili da im RAS, odnosno Blic, dostavi fotografije. Jokić je takođe zatražio da se uradi rekonstrukcija događaja i da se sasluša veštak Dušan Kackarević koji je veštačio pantalone, patike i svu ostalu Marjanovićevu garderobu, od blata, preko prašine, pa sve do toga da li je bilo krvi.

Usvojen je zahtev odbrane da se sasluša veštak, a glavni pretres ponovo je zakazan za 15 jun u 10 časova, u sudnici broj 1.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR