Glas Javnosti

DR VIŠESLAV SIMIĆ O POLITIČKOJ PROSTITUCIJI, AŽDAJAMA ZAPADA I SREBRENICI (VIDEO)

Glas Penzionera
Autor: Glas Javnosti

Sa prof. dr Višeslavom Simićem iz Meksika razgovarali smo o knjizi SREBRENICA 2020 koja je izazvala ogromno interesovanje naučnih krugova na Zapadu, o genocidu nad Srbima i Jevrejima koji je počinjen još 1943 i pokušaju stvaranja lažne ravnoteže, o kriminalcima sa Zapada i iz BiH koji su zapalili BiH i činili strašne zločine.

Profesor govori o razlozima nervoze građana Srbije, srljanju u propast, o mlevenju naroda od strane neo državne uprave formirane od Zapada u koju su ušli najgori i koja priprema teren za stvaranje novog svetskog poretka, optužuje mejnstrim medije za sluganstvo i crnogorski parlament za izdaju Srba i cirkus od vlasti, Klintona i Olbrajtovu za zločine prema miru i čovečanstvu, sud u Hagu da nije u funkciji pravde i pomirenja.

Zašto su imperijalni sistemi aždaje koje gutaju sve ispred sebe i zašto nam Zapad nije prijatelj već neprijatelj, zašto nismo na pravom putu ka EU, šta je najveća opasnost za građane Srbije a šta za svet, zašto se stanja u SFRJ i Srbiji uopšte ne mogu upoređivati, zašto hvali Trampa, zašto naši ljudi na Zapadu umiru razočarani, zašto neki prodaju državu i šta misli o političkoj prostituciji i rijalitijima.

Prof. dr Višeslav Simić govori iskreno i bez dlake na jeziku, a posebno o svojoj ulozi na sudu u Hagu kao istražitelja-prevodioca, debeogradizaciji Srbije, naseljavanju migranata i samoubilačkoj politici koja vodi u samoubistvo države.

Ceo razgovor pogledajte na našem klanalu: 

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR