Glas Javnosti

KO JE SVE UMEŠAN U ZAVERU ZA UNIŠTENJE BANAKA, VOJSKE, EPS I IZIGRAVANJE R1244 (VIDEO)

Glas Penzionera
Autor: Glas javnosti

Narod koji želi da bude slobodan, da ne bude ničiji rob ili sluga, mora da ima svoja izvorišta vode, svoju hranu i energiju, ali i svoje razvojne banke, vojsku i telekomunikacije.

Zastrašujuće je da smo prodali 93% izvorišta vode, 1,5 miliona hektara oranica, sve osim jedne banke, rudnik zlata, banje. Kuje se plan za prodaju za bagatelu EPS-a, što bi, uz subvencionisanu kolonizatorsku ekonomsku politiku, Srbiju uvelo u sluganski i marionetski odnos do svetskih gospodara moći.

U poplavi izborne propagande koja traje od vanrednih do vanrednih izbora, uopšte se ne govori o ključnim i veoma bitnim pitanjima za opstanak svakog naroda i države i punu slobodu i nezavisnost.

O tim i mnogim drugim pitanjima, razgovarali smo sa prof. Jovanom Mandićem, koji je kao vrhunski inženjer, veoma poznat i priznat u svetu, 20 godina radio u EPS-u, posebno u vreme divljačkog bombardovanja i ubijanja Srbije 1999. godine.

Profesor Mandić nam je razotkrio mračni plan za uništenje svega što bi Srbiju činilo slobodnom i nezavisnom državom.

Govorili smo i o izbornim manipulacijama, vrbovanju kadrova i preletačima koji lako, iz nekih, samo njima znanih interesa, prelaze sa liste na listu.

Zabrinjavajuće su informacije o planu i načinu za otuđenje KiM i uništenje EPS-a i možda prodaje akumulacionih vodnih resursa, što bi Srbiju i njene građane uvelo u nepremostive egzistencijalne probleme. Telekomunikacije su sledeće na udaru.

Sve to treba imati u vidu pred zakazane šeste izbore za 11 godina, od toga četvrte vanredne, koji ukazuju na nesposobnost vlasti.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR