Glas Javnosti

RADNO VREME ZA PRAZNIK: Parking bez kontrole, trgovine bez predaha

Društvo
Autor: Glas javnosti

Povodom obeležavanja Dana primirja u Prvom svetskom ratu, 11. novembra, postoje promene u radnom vremenu apoteka i pošta u Srbiji, dok veliki trgovinski lanci i tržni centri radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Ukupno pet apoteka "Beograd" će, kao i za svaki praznik, primati kupce 24 sata. One u centru prestonice, u Nemanjinoj 2 i Kralja Milana 9, u Zemunu u Glavnoj ulici 34, u Bulevaru maršala Tolbuhina broj 30 u Novom Beogradu i u Lazarevcu u Dr Đorđa Kovačevića 27.

Skraćeno radno vreme od 8.00 do 18.00 imaće apoteke "Palilula" u Knez Danilovoj, "Braće Kovač" u Krivolačkoj, "Miroslava Trajkovića" u Požeškoj i "Đuro Đaković" u Majke Kujundžića na Zvezdari. Nedeljni red vožnje za gradski i međugradski saobraćaj

Gradski i međugradski prevoz će u četvrtak saobraćati po nedeljnom redu vožnje.

 Parkiranje bez kontrole

Radnici JKP "Parking servis" u četvrtak neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. Biće zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Kraljice Marije 7. Sve javne garaže biće otvorene na dan praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za prenos vozila.

Pošte dežuraju po uobičajenom ritmu 

Pošta Srbije najavila je da će danas raditi 39 dežurnih pošta u Srbiji, i to u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Кragujevcu i drugim većim gradovima, kao i na graničnim i administrativnim prelazima. Po neizmenjenom radnom vremenu, radiće pošte na graničnim i administrativnim prelazima – non-stop, osim pošte na Graničnom prelazu Čukarka, koja radi od 7 do 18.30.

U Beogradu dežuraće samo Glavna pošta u Takovskoj i poslovnica na aerodromu Nikola Tesla, koje će uobičajeno raidti non-stop. Otvorene će biti i filijale u TC "Stadion", "Big fešn", "Šopi" u Borči do 19.00.

 Trgovine i tržni centri po starom

Maloprodajni trgovinski lanci radiće po uobičajenom radnom vremenu. Vrata za sve posetioce neće zatvarati ni veliki tržni centri u prestonici koji će raditi od 10.00 do 22.00.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR