Glas Javnosti

DETALJAN SPISAK: Evo kako će izgledati radno vreme objekata 8. JANUARA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Ni vrtići u Beogradu, u ponedeljak, 8. januara, neće raditi.

Vlada Srbije usvojila je juče zaključak kojim se preporučuje da 8. januar, drugi dan Božića, bude neradan dan. Otkrivamo vam kako će se to odraziti na radno vreme prodavnica, pošti, tržnih centara…

Podsetimo, sutra će na snazi biti skraćeno radno vreme za većinu radnika, kako se obeležava Badnji dan, dok će na Božić raditi tek poneko. Detaljno radno vreme za Badnji dan i Božić možete pogledati ovde.

Pošte

U ponedeljak, 8. januara, će raditi samo dežurne pošte. Prenosimo saopštenje preduzeća u celosti:

“Na jučerašnjem Kolegijumu direktora Preduzeća, nakon konsultacija sa saradnicima, v.d. direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević doneo je odluku da ponedeljak, 8. januar, prema preporuci Vlade Republike Srbije bude neradan dan. Prvog i drugog dana Božića (7. i 8. januar) radiće samo dežurne pošte”.

Prodavnice

Svi prodajni objekti Univerexporta radiće 8. januara regularno. Prema nezvaničnim informacijama, još jedan lanac supermarketa će raditi normalno u ponedeljak.

Lidl će raditi po redovno planiranom radnom vremenu, te neće biti izmena u radu za 8. januar.

Gradski prevoz

Kako je potvrđeno za Telegraf iz Sekretarijata za javni prevoz, u ponedeljak, drugog dana Božića, na svim linijama koje saobraćaju u okviru ITS-a biće primenjeni nedeljni redovi vožnje.

Taksi prevoz

pixabay.com

foto: printscreen

Pink taksi će u ponedeljak, 8. januara, naplaćivati svoje usluge po drugoj tarifi.

Banke

Pojedine banke neće raditi u ponedeljak, 8. januara, dok će biti otvorene ekspoziture banaka u tržnim centrima. Ipak, nije zgoreg da proverite direktno sa vašom bankom da li će raditi drugi dan Božića.

Tržni centri

Tržni centar Ušće imaće normalno radno vreme u ponedeljak, 8. januara, od 10 do 22 časa.

Parking servis

JKP „Parking servis“ neće kontrolisati i naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada 8. januara, kada će biti zatvoreni i šalteri za rad sa strankama u ulicama Takovska 31, Mileševska 51 i Bulevaru Milutina Milankovića 134g.

Sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika i radiće po uobičajenom sistemu naplate.

Od utorka, 9. januara, naplata i kontrola parkiranja u zoniranim delovima grada, kao i svi šalteri Korisničkog servisa, radiće po uobičajenom radnom vremenu.

Glas javnosti /arhiva

foto printscreen

Ni vrtići u Beogradu, u ponedeljak, 8. januara, neće raditi.

Glas javnosti / O10S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR