Glas Javnosti

NAJTOPLIJI DAN JE ZA NAMA: Stigla je NAGLA promena vremena i temperature NIŽA za 10 STEPENI

Društvo
Autor: Glas javnosti

Republi;ki hidrometeorološki zavod dao je najnoviju vremensku prognozu za narednih nedelju dana.

Najtopliji dan je upravo pred promenu vremena. Već ovi večernji sati doneli su naoblačenje Vojvodini, a do jutra oblaci će stići i do juga zemlje. Zadržaće se suvo vreme, tek ponegde slaba kiša. Ipak, severni prodor vazduha doneće zahlađenje i pojačan vetar.



Vreme u Srbiji  

Promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom i hladnije. Vetar slab i umeren, na severu Vojvodine i na istoku jak, severozapadni. Najniža temperatura od 5 do 12 stepeni, a najviša dnevna od 15 na severu do 20 stepeni na jugu i istok.



Prognoza za Beograd 

U Beogradu promenljivo oblačno sa kratkotrajnom kišom i hladnije. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura od 8 do 11, a najviša dnevna oko 16 stepeni. Promenljivo oblačno i osetno hladnije, u Vojvodini sa sunčanim intervalima, a na jugu i jugoistoku mestimično sa kišom, na planinama sa snegom.

Vetar slab i umeren, na severu Vojvodine i na istoku jak, severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 8 stepeni, a najviša dnevna od 7 stepeni na jugoistoku do 13 stepeni na severozapadu Srbije.



Promenljivo oblačno i osetno hladnije, u Vojvodini uglavnom suvo, a krajevima južno od Save i Dunava mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Najniža temperatura od 0 do 4 stepeni, a najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

Promenljivo oblačno i osetno hladnije, u Vojvodini uglavnom suvo, a krajevima južno od Save i Dunava mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Najniža temperatura od 0 do 4 stepeni, a najviša dnevna od 7 do 14 stepeni.



Prognoza za narednih 5 dana 

U sredu i četvrtak pretežno sunčano i toplije. Od petka pretežno oblačno, ponegde sa kratkotrajnom kišom, pišu Novosti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR