Glas Javnosti

NAJEFTINIJA ULAZNICA ZA BAZEN U REGIONU : Nije šala, moguće je da prođete jeftino preko leta

Društvo
Autor: Glas javnosti

Građani jugoistoka Srbije mogu da se rashlade u Svrljigu, na kupališnom kompleksu „Pastirište“, po simboličnoj ceni koja je za svačiji džep

Upravni odbor Centra za turizam, kulturu i sport održao je sednicu UO na kojoj je odlučio da se uvaži predlog narodnog poslanika i da se cena ulaznice na bazen sa 200, smanji na 100 dinara.

Narodni poslanik Milija Miletić istakao je da je ekonomska situacija teška u regionu i zemlji, ali da ne mora baš sve da poskupi, pa je od UO CTКS koji upravlja bazenom insistirao da cena karte bude simboličnih 100 dinara.

Cena ulaznice od 100 dinara je najniža u regionu, a usluga i dobar odmor u Svrljigu su zagarantovani, pišu Niške novine.


Cena ulaznice od 100 dinara počinje da važi od danas.

Akva park u Jagodini ima novu cenu, od 600 dinara za odrasle, dok su ležaljke sa suncobranom 100 dinara. Jedan poznati otvoreni bazen koji ima akva park zapravo, a nalazi se na obodima prestonice, ove godine promenio je cenu korišćenja objekata.

Celodnevne ulaznice za odrasle koje su prošle godine bile 600, ovde godine koštaju 800 dinara. Taj iznos važio je ranije za vikend paket, koji je ove godine 1.000 dinara.


Takođe, akva park ima i akciju, pa je dolazak posle 15 časova prošle godine koštao 350 dinara, dok je sada pomereno vreme, pa akcija važi od 16h a nju ćete plaiti 500 dinara prenosi Telegraf

Podsetimo, sezonu na otvorenim bazenima u Beogradu otvorio je 13. juna SRC „11. April“ na Novom Beogradu. U međuvremenu su „proradili“ još neki bazeni, samo za Košutnjak i Banjicu nije poznato kog datuma će otvoriti svoja vrata za kupače.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP