Glas Javnosti

Izdajnici nas odvode na gubilište

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Zloupotreba naprednih tehnologija predstavlja danas jedan od najznačajnijih oruđa globalističke elite na planu porobljavanja i uništavanja kako je to definisano Agendom 2030 u okviru koje se između ostalog treba ukloniti oko 7 milijardi stanovnika ove doline suza.

Pa tako, pored oglednih događaja sa testiranjem novih tehnologija izuzetno mesto u poslednjim događanjima ima Big Teh sfera primene u npr. dipfejk tehnologiji gde se može pojedina ličnost zameniti nekom drugom osobom, njenim ponašanjem, njenim obraćanjem itd. 

Zbog ove primene umetne inteligencije u velikoj su krizi i umetnički domen stvaranja, posebno filmska industrija koja zbog ovakvog upliva na rad glumca gde se može montirati i druga ličnost i jezik izražavanja i mnogi drugi aspekti potpuno gubi smisao postojanja. Međutim, veštačka inteligenicija može da se koristi u imitaciji u komunikaciji sa bližnjima za razne vrste zloupotreba, nadalje u komunikacijama u okviru kompanija i u državnim komunikacijama i to već može doneti u ovom uzavrelom svetu nesagledive posledice.

 
Često se dipfejk tehnologija koristi na portalima u svrhu maltetiranja dece, lažiranja izjava zvaničnika, a u ratu na Bliskom istoku odvijaju se i primena ove tehnologije npr. u izjavi svetski poznate ličnosti u podršci Izraelu i drugi primeri. Zloupotrebe sličnih oblika su razlog da je Meta platformu tužilo 40 država SAD zbog mentalnih poremećaja uzrokovanih sadržajem na platformi. No, ako još malo bliže pogledamo ulogu IT sektora u današnjim sukobima, stvari dobijaju sasvim drugu dimenziju. Tako je i u tom smislu iranska grupa hakera objavila snimke kamera u Izraelu, a ruska grupa hakera je pristupila e-mail nalozima 632 000 federalnih službenika u SAD i sasvim sledstveno događaji se komplikuju i sve su bliže crvenom tasteru prvog nuklearnog incidenta.

Veliki rat po svaku cenu

Medijska bitka u svetu povodom ratnih dešavanja poprima neverovatne momente, u Izraelu je zabranjen rad medijskoj kući Al Džaziri, u Ukrajini je predsednik doneo dekret o zabrani pisanja o mitu i korupciji, u Moldaviji je ukinuta frekvencija za 20 ruskih televizijskih i radio kanala. Nadalje, pojedinim alternativnim medijima se nudi otovreno novac za izveštavanje u interesu pojedinih strana ratnih sukoba, dok SEF poziva vlade da zabrane sve alternativne medije, a da praćenje tih sadržaja tretiraju kao krivično delo.


U poslednjih gotovo mesec dana u Gazi je poginulo 8000 Palestinaca, među njima oko 3500 dece, 35 novinara, uništeno je 14 medicinskih ustanova. Naravno, ne treba zaboraviti i novu geopolitičku kartu proizašlu iz glasanja o Rezoluciji o prestanku dejstava u Gazi zbog humanitarnih razloga gde je Srbija zauzela sramno mesto uzdržanog u izglasavanju Rezolucije za koju je na novoj mapi sveta glasalo 120 država, 14 država je bilo protiv, a 45 država je bilo uzdržano. I dok se u milionskim protestima širom sveta daje podrška Palestincima i to u Sao Paulu, Rio de Žaneiru, Berlinu, Islamabadu, Hagu, Krakovu, Tokiju, Vankuveru, Ateni, Barseloni… ostaje pitanje šta zapravo hoće izraelski postupaci i retorika.

Pa, šta drugo nego veliki rat po svaku cenu, jer sva je prilika da se niko neće sećati ovog početka kada krenu strahote rezervisane za treći svetski rat. Iako, usprkos stanovitoj uzdržanosti kod muslimanskim zemalja koje pozivaju na embargo na naftu i hranu prema Izraelu kao moguće rešenje katastrofe i svakako bolje od ratnog sukoba, Izrael donosi zakon da može ubijati i sopstvene građane koji se protive zvaničnoj politici vlasti. U međuvremenu je samo 30. oktobra na Bliski istok pristiglo 50 transportnih aviona SAD sa po 77 tona tereta. Treba dodati i podatak da se danas u svetu troši 6 triliona dolara za oružje i da evidentno taj trend nije zbog perspektive mira nego upravo planiranog najvećeg ratnog sukoba koji, kako kažu duhovnici, biti najveći i poslednji takav u istoriji sveta. A dramu najvećeg koncentracionog logora današnjice u pojasu Gaze opisuje jedna doktorka u potresnom kriku: „Imajte milosti!“


A kod nas, moglo bi se reći, odvija se poslednja predstava zvana - Izbori. Nemoguće je opisati kako smo to došli u stanje poputnog odsustva orjentacije koja je potrebna svakom opstanku, ali neosporno je da naša percepcija stvarnosti ne koincidira sa stanjem u svetu i sa mogućnostima eskalacije u zemljama Balkana i to baš u odnosu na događaje na Bliskom istoku. Kako je uopšte moguće u zemlji u kojoj razularena državna razbojnička struktura na čelu sa tzv. predsednikom gazeći sve ustavne norme najmanje tri poslednje godine, donoseći niz zakona o npr. pljački državne imovine, zakona o migrantima, zakona o zaštiti od zaraznih bolesti i brojnim drugim protiustavnim zakonima i posebno prihvatajući francusko-nemački plan sa otvaranjem ambasade lažne države Kosovo u Beogradu, može pozvati građane na izbore da svojim učestvovanjem zapečate veleizdaju i overe slom državavnog integriteta Srbije u svakom smislu.

Potencijalna nestabilnost na Balkanu

I dok izbora nema na Kosovu i Metohiji i dok se progone Srbi na KiM hapšenjima, premlaćivanjima, ubistvima u sumanutoj akciji u Banjskoj evidentno organizovanoj od vlasti u Srbiji, mi zbog bljuzgavog komformizma smatramo da ćemo nešto dobiti na ovim izborima, da ćemo nezaustavljivo napredovati dok se nalazimo u kandžama nečuvenog državnog kriminala i dok nad celim svetom zjapi kriza uslova trećeg svetskog rata. Jedinu perspektivu koja je zagarantovana je da ćemo posle tzv. izbora biti gurnuti u ekspresnu primenu Agende 2030 sa događajima koje niko više neće moći zaustaviti. Da li je moguće da neko misli da najmanje 700 000 ucenjenih građana javnih preduzeća, novih građana Srbije sa najnovijim ličnim kartama i migrantskim glasačkim doprinosom može neko pobediti.

 
Naprotiv, svako sudelovanje u ovim izborima je dobrodošlo predatorskim željama našeg tzv. predsednika, pa bilo to belim i svim drugim bojama listića jer je to najneophodnija podrška lažnom demokratskom procesu pod nazivom – Izbori. Svako sudelovanje u ovim izborima posle prihvatanja francusko-nemačkog plana je zapravo sudelovanje u veleizdaji, i pitanje – Da li je igde u svetu veleizdajnik mogao raspisati izbore? Pogledajmo samo kako smo postali poslušnici kontrole uma kroz potpuno sumanut proces kojim nas odvode na gubilište mantrajući na medijima o „istorijskim uspesima“ sa dugovanjima koja vrtoglavo rastu. Pogledajmo samo kako smo podlegli globalističkoj igri koja uz  medijsku reklamu, sitno potplaćivanje uz zombiranu „normalnost“ priprema svilen gajtan celom srpskom narodu i srpskoj državi.

Samo izlazak na ulice na dan tzv. izbora širom gradova Srbije može poslati poruku okupatoru da je ova kamarila razbojnika političke kaste završila svoju ulogu, jedino tako možemo poslati poruku veleizdajnicima da nećemo izdaju i da nećemo biti deo sopstvene propasti. Taj momenat otpora mogao bi konačno da preokrene i stavove međunarodne zajednice da mi nismo  …šaka pirinča da je pozoba svaka vrana koju vetar nanese… jer međunarodni činioci ipak znaju šta znači potencijalna nestabilnost na Balkanu koju nikad nije lako kontrolisati.

 
Dakle, suprostavimo se već jednom ovom porobljivačkom mehanizmu koji će u protivnom da rastoči sav državni integritet koji smo čuvali kroz vekove, pa i u doba najtežeg ropstva. I Vlada nacionalnog spasa ili slično rešenje može proizići iz građanske neposlušnosti i može konceptom otpora izdaji obezbediti ozdravljenje institucija i vraćanje delovanja vlasti u ustavne okvire. Vlast pljačkaša, kriminalaca, ustavnih uzurpatora nikad i nigde nije otišla izborima, zaista naprotiv, tako se samo učvrstila na lažnoj demokratiji. Zato zaista, bilo bi dobro da se neko drugi može izboriti za naša prava, naše dostojanstvo i da se suprostavi monstruoznim planovima Agende 2030, ali i posle svih lutanja istinu ipak znamo, to možemo i moramo samo mi građani Srbije. Svakako spomenimo i grupu građana pred Skupštinom u okupljanju u više od 1070 dana.

„Pokažimo srpski inat prema razoriteljima svega što čini Srbina“

AUTOR: Gordana Kangrga-Mikulić, dvostruki magistar elektrotehnike, inicijator sam i organizator Sabora Univezitetskih Profesora u okviru kojeg ste svedoci mnogih izlaganja naših cenjenih profesora i doktora nauka petkom u prostorijama Ćirilice. 

Mišljenja i stavovi u Kategoriji "Lični stav" nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR