Glas Javnosti

DRŽAVA NAM SE RASPADA, IZLAZ JE U VLADI NACIONALNOG SPASA! – mr Gordana Kangrga-Mikulić (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Otvorena su vrata raspada države, vrši se nasilje nad Ustavom Srbije – ocenjuje i upozorava u emisiji Intervju Glasa javnosti mr Gordana Kangrga-Mikulić.

Predlaže formiranje Vlade nacionalnog spasa kao prelazno rešenje, koja bi, kako ističe, zaustavila kolaps u koji nas guraju. Da li je u ovim okolnostima moguće formiranje takve Vlade i kako bi ona funkcionisala?

Zašto smatra pogubnim i predlaže da se proglase ništavnim francusko – nemački plan, Vašingtonski i još neki sporazumi, ima li rešenja za Kosovo i Metohiju…

Zašto se godinama dozvoljava kršenje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija koja štiti suverenitet i teritorijalni integritet naše zemlje i ne predviđa nikakvu nezavisnu državu na teritoriji južne srpske pokrajine?

Sagovornica Glasa javnosti, Mr Gordana Kangrga-MIkulić, sa kojom smo razgovarali 16. juna, inače pokretač Inicijative za osnivanje Sabora univerzitetskih profesora, govori i o motivima i ciljevima za pokretanje inicijative, brojnim aktivnostima koje su sprovedene kao odgovor na goruće probleme, profesorima koji učestvuju, kao i o drugim aktuelnim temama.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR