Glas Javnosti

ŠOK ZA ŠOKOM: Zverev posle SKANDALA u Akapulku odmah ELIMINISAN na Indijan Velsu, gubi korak za Novakom

Tenis
Autor: Glas javnosti

Samo muka za Sašu... Samo muka.

Treći teniser sveta Aleksandar Zverev nalazi se u velikoj krizi i to je sada definitivno - Nemac je bio slobodan u prvom kolu Indijan Velsu, a onda je odmah u drugoj rundi eliminisan od nezgodnog Tomija Pola sa 6:2, 4:6, 7:6(2).

Zverev je zaradio uslovnu kaznu od strane ATP-a nakon nemilih scena u Akapulku gde je reketom udarao u sudijsku stolicu, a vidimo da je to i ostavilo traga na njegove performanse na terenu.

Meč je trajao dva sata i 19 minuta, dok je Saša za celo trajanje susreta pokazivao nervozu i jednu nekonstantnost u igri.

Pol nije neko sa kim bi trebalo se igrati, nekoliko puta je u protekle dve sezone pokazao da se radi o kvalitetnom teniseru. Amerikanac je bio najtvrđi kada je to bilo potrebno, pa je jedan od glavnih favorita za osvajanje Indijan Velsa morao da se oprosti od turnira.


Odavno Zverev nije bio bespomoćniji kao što je to bio slučaj u prvom setu, dok je u drugom iskoristio drugu šansu za brejk i uz 10. gem došao do poravnanja na 1:1.

U jednom momentu je imao sve u svojim rukama, 4:2 u trećem setu, ali je odmah pretrpeo ribrejk i kasnije doživeo totalni krah u taj-brejku.


Već sada Nemac može da razmišlja o Mastersu u Majamiju, dok će Pol nastaviti takmičenje protiv Aleksa De Minaura koji je u dva seta izbacio Australijanca Milmana, prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR