Glas Javnosti

SRAMOTA: Osaka vređana, PREPLAKALA skoro CEO MEČ, niko nije REAGOVAO (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Sramno ponašanje jednog navijača na Indijan Velsu.

Naomi Osaka u suzama je završila meč Indijan Velsa, nakon što ju je jedan navijač vređao i uznemiravao. U ranoj fazi meča došlo je do povika sa tribina, koji su Osaku potpuno izbacili iz takta.

Ona je meč izgubila sa 6:0, 6:4 od Veronike Kudermetove, a već u drugom gemu pri 1:0 za Ruskinju, čuli su se povici: Naome, ti si sr***e. Čulo se komešanje, drugi gledaoci tražili su da se provokator izbaci sa tribina.Osaka je tada prišla sudiji tražeći da se nešto uradi, ali je dobila objašnjenje da ne zna ko je to uradio i stoga ne može da reaguje. Osaka se vratila u meč i osvojila sledeći poen, čak je imala i dve brejk prilike, ali se Kudermetova vratila za vođstvo od 2:0 u gemovima.

Dok se Osaka spremala da servira za svoj sledeći gem, bila je u suzama, a nakon što je ponovo pretrpela brejk za 0:3, razgovarala je sa nadležnima, prenosi Nova.Iako se većina razgovora nije mogla čuti u prenosu, supervizor je rekao sudiji: Ako se to ponovi, naći ćemo ga.

Osaka je potpuno bila van ritma i srljala je u poraz, posle kog se u suzama obratila i publici, koja je želela da joj pruži podršku i ogradi se od provokatora.Osaka je inače otvoreno govorila o svojim mentalnim problemima i borbi protiv depresije, a jedan navijač je to rešio da zloupotrebi i produbi joj krizu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR