Glas Javnosti

UFC SUDIJE JEDNOGLASNE: Vitaker prebio Gasteluma u fajterskom spektaklu! (VIDEO)

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Australijski UFC borac Robert Vitaker nastavio je da pobeđuje u ringu.

Prethodne noći je Vitaker jednoglasnom odlukom sudija pobedio Amerikanca Kelvina Gasteluma na "UFC ESPN 22" i tako ušao među kandidate za meč sa Adesanjom, koji bi predstavljao revanš i njegov pokušaj da vrati pojas u svoje vlasništvo.

Robert Vitaker je perfektan nastup krunisao već u prvoj rundi, kada je naneo opasan udarac rivalu udarcem u glavu što mu je pomoglo da kontroliše situaciju i dominira. Gastelum se nešto bolje pokazao u drugoj rundi, ali je istu završio krvav. Uspeo je da ostane na nogama posle svih tih udaraca Vitakera, ali su sudije na kraju glasale 50:45 u korist Australijanca.

Pobednik je posle trijumfa potvrdio da želi revanš sa Adesanjom koji ga je jedini savladao kada se računaju svi Robertovi rivali od 2014. godine.

- Poštujem Adesanju, ništa više od toga. Mislim da je vreme da razgovaramo i da ponovo ukrstimo pesnice. Verujem da bi stadion u Australiji bio rasprodat - kazao je Vitaker.

Protekli UFC spektakl u Las Vegasu bio je poslednji koji se održavao bez prisustva publike, pa će se navijači u dvorane vratiti već na sledećem spektaklu.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR