Glas Javnosti

Našeg borca muče administrativni problemi

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Veliki uspeh ostvario je Uroš Medić, srpski borac, koji je posle godinu dana pauze ostvario pobedu nokautom protiv Metjua Semelsbergera, međutim posle trijumfa otkrio je da ima problem i to administrativne prirode.

Uroš Medić ostvario je treću UFC pobedu, a prvu u kategoriji do 77 kilograma. Međutim uprkos velikom uspehu srpski borac ima problem koji ga sprečava da ostvari još jednu želju.

Medić bi želeo da se bori u Parizu, ali on nema putnu dokumentaciju.


„Voleo bih, zašto da ne? Zdrav sam, spreman sam, idemo. Nadao sam se da ću se boriti u Parizu jer bih onda došao u Evropu i mogao bih da vidim porodicu. Treba mi pomoć sa imigracionim od UFC, ovde sam legalno ali iz nekog razloga i dalje čekam na putnu dokumentaciju. Imigracioni sistem ovde nije najbrži i razumem da imaju mnogo posla, strpljiv sam, ali, gde to počinje, a gde se završava?“, otkrio je Medić neverovatan detalj.

Taj problem ipak nije mogao da umanji veliku radost povodom velikog uspeha.

„Mnogo toga mi se desilo u prethodnih godinu dana, godinu i nekoliko meseci. Srećan sam, radio sam naporno i znao sam da sve to mora da dođe na svoje u jednom trenutku. Radim prave stvari iz dana u dan i ukoliko se ne desi to što sam želeo i dalje je u redu jer sve radim za sebe, porodicu, tim“, zaključio je Uroš Medić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR