Glas Javnosti

PARTIZAN ČEKA REGIONALNI KLASIK: Prvo Cibona, a onda sledi i MEČ BEZ POPRAVNOG

Košarka
Autor: Glas javnosti

Duel srpskog i hrvatskog tima nema rezultatski značaj.

Utakmica 17. kola AdmiralBet ABA lige nije odigrana u ranije predviđenom terminu, ali je sada konačno došao na red duel Partizana i Cibone. Jedan od klasika regionalne košarkaške lige zakazan je za sutra, od 19 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Duel beogradskog i zagrebačkog tima nema rezultatski značaj, ali ovakvi mečevi uvek izazivaju veliku pažnju.



"Očekujem da bude dobra utakmica, s obzirom na to kako Cibona igra u poslednje vreme. Od kada je došao novi trener igraju na drugačiji način. Pokušali smo što bolje da se pripremimo za tu utakmicu, bez obzira što nema rezultatski značaj.

Važno je da nastavimo da igramo dobro i da to bude priprema za ono što sledi, a to je prva utakmica plej-ofa Evrokupa (protiv Burse)" - rekao je trener crno-belih, Željko Obradović, a o meču kojim će biti zatvoren ovaj deo sezone pričao je i kapiten Rade Zagorac.



"Poslednja utakmica ove sezone u ligaškom delu ABA lige. Potrebni su nam podjednaka ozbiljnost i pristup kao na nekim pređašnjim, koje su imale rezultatski značaj. Volim da kažem svojim saigračima da se na ovakvim utakmicama gradi i učvršćuje karakter, naročito pred naredne utakmice u kojima nećemo imati pravo na kiks.

Možda ovaj meč nema značaj za stanje na tabeli, ali svakako ima značaj u smislu generalnog napretka ekipe - naglasio je Zagorac.



Prodaja ulaznica i za ovaj meč se odvija putem servica Ticketline, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni 90 minuta pre početka susreta. Podsetimo, u nedelju je Partizan savladao Megu, piše 24 sedam.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR